Odotuslistani

Hae tästä blogista

Through a grindr called ChatGPT, a rewrite

 Station's Staff of Destiny: Nonbelievers Need Not Apply I had a conversation with my best friend about rainbows, trees, and the plight ...

Translate

tiistai 4. tammikuuta 2022

let's paraphrase what happened in that short moment I actually didn't transfer emotions from you~

 Huomenia. En saanut nukuttua. Luulisi että tiktokkia voisi selata ikuisuuksia, mutta kolme ja puoli tuntia on melko maksimi. Riippuu vähän alustasta paljonko sinne voi tuhlata aikaansa? Sitä paitsi taisin juoda liikaa kahvia illalla. Mitenköhän nyt käy vaa'alla. Kun söi sen mega aterian ja dippasi paketin selleriä, jossa siis piti olla kuitua toisin kuin jossain hampparissa. Hesen purilaiset ratsastaa majoneesilla.
Aloin miettii miksi olen niin homofobinen, kun tiktokissa kaikki on homoja tai lesboja tai muita sukupuolueellisia. Tai siis olenko, jos toiset on läskifobisia tai rasisteja, rokotevastaisia jne tms. salaliittoteoreettisia. En tiedä miksi toisten seksuaalisuus edes kuuluisi mulle. Ehkä niiden elämäntyylistä vain huomaa jotakin asioita jollei he kirjoita joka videon saatteeksi jonkun liittyen niiden yhteisöllisyyteen. Alkaa siinä nyt sitten omaa suuntaustaan vaihtaa tai arvioida uudestaan. Ehkä vain olen cis hetero ja näitä määritelmiä kannattelee kulttuuri ja muut sosiaalisesta mediasta riippumattomat supervoimat.
Olen millenniaali ja kaikki 90-luvun lopulla syntyneet generaatio Z:t haluaa omia kaikkea... kaikista eniten niillä on vikoja päässä, kun kaikille pitää olla yhtä kiltti ja suvaitsevainen jos eivät anna kylmää hartiaa välinpitämättöminä siitä mikä saattaisi kiinnostaa itseäsi kun eivät välitä. Mieluummin epänormaali raivo tai suru kuin tuo emotiaalinen kiusaaminen. niisk. yhy.
Ennen oli miehet rautaa, naiset puuta, ja kyyneleet suolaisia ja lapsukaiset teki samat virheet kuin edeltäjänsäkin. Unohdin mitä nokkelaa mun piti tällä sananväännöllä saada aikaiseksi. Ennen, oli? En muista mitä mulla on ollut ennen tapana tehdä. leaving in the momentss eiku juu, aloin kirjoittaa otsikkoa ja palautui mieleen mihin yritin lähteä elikkä "ennen uudet perunatkin oli söpöjä varpaita" 
Ääk. Harvemmin sitä niin tuota... menestyy jos ei aloita. Sika pestäisi. Mitä yhteistä on Elton Johnilla, Pavarotilla, ja kaikilla muilla menestyneillä laulajilla jotka on kiinalaiselta horoskoopilta siat... ei mitään sen kummemmin kai. Musiikki maukuu ja yleisöä rakastaa.
Seittimies siis eikäku. Olen hieman väsynyt tuskailemaan mistä mikäkin otus pissii kun niiden persereiästä tulee kananmuna. tai onko oikeakätisyys sitä että naiset piti lapsiaan vasemmalla kädellä lähellä sydäntään, koska naiset historiallisesti muutenkin tehnyt kaiken jos ei ainakin puolet kaikista töistä.
se feministiikasta kuitenkin. Joku vinkuu minulta sopimatonta materiaalia kik viestittimessä. Emma Watsonkin maksoi löytääkseen itselleen sopivaa pornoa ja hän oli yhdistyneiden valtioitten feministilähettiläs. Vähänkuin greta thunbergit on ilmastoaktivismille tai, kasvot jotain plaa plaa en muista oikeastaan mitään kasvoja enää, mut siis kun olet kasvot jollekin aatteelle niin sittenpähän oot...
persesivellin. paskakikkare. Miks nämä jutut väsyneenä purkautua tulevat. plääh plääh. jatkuilee nääs... jos mainostaisin itseäni niin en suosittelisi ketään ottaa haltuun mun aikuissisältöjä kun en edes tienaa mitään niistä.. kuiva naurahdus siis päälle..
jääkö se päällimmäisenä mielen päälle sit loppuviimein. tuo s e k - s i vai joko tekoälyt tavaa kaiken, kun seurailevat innokkaasti ainakin missä sivustoilla sitä käy. p a l l o o n  unet mulle khjiitosd

muutes miksi helvetissä kun juon aamulla jotakin niin neste sattuu matkallaan alaspäin putkistojansa. väärä torvi? liika syljeneritys? johonkin tuo liittyypii mutta olen kuivempiakin järviä nähnyt eiku, googletin sen mä jo, en vain muista. siinämäärin ei kiinnosta pienet vaivat itseänikään.

viraali tiktok meemi twitch striimaaja nyt oikeesti joku miljardien busyness,, oma universumi jonka saisin kenties pitää ku teen jumalantyön etukäteen kaikille. ei mun luovuus vaan unohtuu ja toiset käärii tuohet päältä ehkä
eikä siinä. älä ikinä tee mitään ilmaiseksi, koska muut olettavat että 
eiku älä osaa mitään niin muut ei oleta että teet ilmaiseksi.. nii no kuin päin se menikään. hullu saa olla, mutta ei luova. ihmiset on hulluja. ihmettelenpähän vaan. ei mitään henkilökohtaista. ilmiöö mää metsästän, taidan löytää riistaa. villi peli.