Odotuslistani

Hae tästä blogista

Through a grindr called ChatGPT, a rewrite

 Station's Staff of Destiny: Nonbelievers Need Not Apply I had a conversation with my best friend about rainbows, trees, and the plight ...

Translate

maanantai 3. tammikuuta 2022

Jos nyt ulos työntyisin, tulisiko lumivaippa vastaan

 Eilen oli sunnuntai. En blogannut. Ostin ilmaisia kirjoja Amazonista tusinan illalla kindle sovellukseen, mutta ei siellä erityisemmin ollut mitään hyvää luettavaa englanniksikaan. Pesin pyykkiä pari koneellista. Tiskasin.

Aamulla kun nousin ylös, niin tuli sellainen dejavu kohtaus taas. Pyörrytti ja voin huonosti. Etsiskelin takkia, että pääsen parvekkeelle tekee lumihommia ja polttaa tupakan. Pesin hiukset, keitin kahvia, söin niitä muroja.

Harmi kun ei ole mitään menoja ennen puolenkuun vaihetta, mutta toivottavasti uusi bussikortti ehtisi tulla. Voinhan mä maksaa lähimaksulla tai sovelluksellakin, ei siinä. En ole käynyt missään missä kysyttäisi koronapassia edes. 

Huomenna tulee asumistuki, täytyy maksaa puhelinlaskut ainakin. Tietäisipä paljonko kolmen kuukauden tammikuun sähkölasku menee yli 40 euron... olen nyt vähän käyttänyt sähkölämmitintä välillä. Toisaalta otin pistokkeista kaikki pois enkä viikkoon käyttänyt mitään, ellei se yksi lamppu ollut vessassa päällä sen ajan. Yleensä mulla on mennyt yksi kwh päivässä. Varsinkin kun macbook air äppäri on aina verkkovirrassa.

Laitoin eilen kasvonaamion. Naama oli melko kuiva. Mulla oli jokin 24h naamarasva, mutta se on kadoksissa. Tunnin katsoin youtubesta vinkkejä miten säästää rahaa. Päädyin katsomaan niksejä, millä saa kämpän, näyttää kalliilta. Ainoa niistä protipseistä mitä voisi ottaa käyttöön, varmaan purkit mausteille. En kyllä sen vuoksi tilaa ikeasta, että näyttäisi siltä kuin elämäni olisi järjestyksessä. Pitäisi heittää pois mausteitakin. Luin taas yhtä minimalismi kirjaa. Väitti että tavaroihin tulee tunnesidettä. Tiedän kyllä etten tule ikinä askartelee valkopippurista mitään, mutta silti eihän tuossa ole niin paljoa haastetta.

Instagramissa oli joku aloittanut ns. konmarittamisen ja heitti 20 hattua menemään. En ihan niin hullu taida olla. Eikä mulle kukaan ikinä hattua olekaan lahjoittanut... suurin osa tavaroista kuitenkin häviääkin jonnekin eikä sitä voi selittää. Paitsi että siitä on 15 vuotta kun olen käyttänyt hattuja. Mietin just että toinen pipo olisi kiva, kun toi nyt haisee aina tupakalta. Sellainen hobo chic pipo. Viimeksi 2016 käytin lilaa "olkihattua" jonka tilasin kiinasta. Siitä meni rikki jokin metallinen kaarituki mikä piti sitä pystyssä ja muutenkin alkoi rispaa.

Miksi kaikki täytyy aina käyttää loppuun, häh. Parit talvikengät alkaa jo olla nähnyt parhaat päivänsä, ja sitten kesän liikun ulkona vanhoissa lenkkareissa mutta mistä niitä kenkiä edes löytää tällaseen leveään 43 3/4 räpylään. Vähän kuin mun viisaudenhampaatkin tuntuu että niitä puhkesi joka vuosi parikymppisestä kolmekymppiseksi, niin jalkakin levenee aina vain. Päänleveys on varmaan aika sama, mutta hiuksetkin on muuttuneet. Ne oli aina suorat. Kuusivuotiaaksi vaaleat. Ruskeat ja nyt oma väri jokin tummanharmaa.. silmätkin jotain tiskivedenharmaat.

Leveys, pituus, halkaisija, ja kolmion hypotenuusa vaan teillekin. Miehet on parempia hahmottaa avaruudellista tilaa kolmiulotteisesti mutta silti. En usko ihan kaikkea. Yksi kysyi mihin laitan kuuman uunipellin ja sille oli selkeesti tila siinä uunin päällä. Hahmotus muka. pah.

Tuota tuota, ei oikein jaksaisi laittaa mitään ostoskoriin kun ei ole vielä rahaa ostaa mitään. Lemmikkieläinliikkeestä olisi jokin 10% alennus tuossa postissa tullut. Niin ja hamsterille saisin yllätyksen Musti&Mirristä liikkeeseen jos eksyisin näyttää jäsenyyttä.

Tuolla on vain niin lunta ja sitä tulee ainakin 10 päivää lisää, että varmaan mieluusti jäisi sisälle jumiin. Peiton alle tai muuten. Roskat pitäisi kyllä viedä. Kilvan leijailee...