ihmisoikeudet

Epäonnistunut vabu

 Kävelin Sorsapuistosta Hämeenpuistoon enkä nähnyt yhtäkään joka olisi myynyt Tamppia. Näin kaksi tamppia juu mutta myyjiä näin yhden ennen ...

Translate

keskiviikko 12. tammikuuta 2022

Lääkäri ei voi auttaa mua tuntemaan, koska mun rakkaudettomuus on perinnöllistä

 Kuuntelen jotain rakkaus podcastia ja näiden mielestä on pakkomielle, eli mielisairaus, jos haluaa vain esiaviollista romanttisia suhteita. Ei helvetti mä nauroin. Peskää suunne saippualla. Siis seksin ja irtosuhteiden haluaminen on jokin spektrumi. En tajua yhtään noiden esimerkkejä. MENTAL DISORDER. Filosofisesti puute on pahuutta, mutta ei se ole hulluutta. Lopettaisiko tän kuuntelun. Koska aseksuaalisuus on varmaan jotain tosi sairasta myös, joka johtuu traumoista. hyi vidu.

Naiset on aina mustamaalattu frigideiksi tai nymfomaaneiksi. Eletään yhä yhteiskunnassa, jossa äitinä olo on jotain pyhää maariaa. Kiva sitten olla jonkin vauvelin kakka-aikataulu. Paavikin nuhteli ihmisiä kun ne hankkii eläimiä lemmikeiksi eikä tee lapsia. Tämä on melkein Vatikaanin tapainen maa syntyvyyden kannalta kun työväki ikääntyy.

Mutta en halua olla tyytyväinen ihmismieli jos se tarkoittaa että rakkaus on minun ja jonkun muun välinen side. Mun hamsteri on erakko ja meillä on side. Ollut ainakin. Mikään ei muutu mutta kauheaa propagandaa. HALUAN OLLA HARHAINEN. En ikinä myönnä että haluaisin olla mies, seksiä, tai miellyttää kenenkään tarpeita. kiits.

you can't have what you never had. periodt. holy trinity of love sex and friendship