Odotuslistani

Hae tästä blogista

https://www.episodi.fi/uutiset/jenna-ortega-suutelee-naista-suomen-kielen-tahtiin-uudessa-elokuvassa-episodi-selvitti-mista-on-kyse/ Aloin y...

Translate

maanantai 17. tammikuuta 2022

Ette saa mun mielikuvituspoikaystävää ikinä, eiku

 Joo no en mäkään haluisi olla tällaisen kaveri. Olen niin paras ihminen koskaan. Viime yönä ei tullut uni silmään. Täytyy kai ottaa päikkärit kun tulen kotiin. Liikaa TikTokkia kai. Kaikki haluaa viraaliksi vaikka ne olisi pahkasian näkösiä. Tosin mun väsyneet aivot ei keksi lennosta hauskoja sikavitsejä, jotka menisi sinne päinkään kielitoimiston ohjeiden mukaisesti.
Pakko syödä välillä jotain. Hieno juttu että ne on ottaneet ruissipseistä pois maltodekstriinit. Ei tule heti himo.
Vasta kahdelta se aika. Vielä ehtii peruuttaa, mutta olen kyllä oireeton. Enpäs tiedä mitä kirjoittaa. Tyhjentävästi tehnyt jo kaikkea sen puoleen.
Melko varma että se Lindbergin Chad kysyi mitä sinne Suomeen kuuluu. Kävin 3.rokotetta ottaa ja mua ennen oli yksi Lindberg. Ostin siltä yhden signeeratun valokuvan joskus 12 jälkeen yöllä. Sitä kesti tunnin että tuli mun vuoro. Ihan täydellistä kattoo sitä pitkästä pitkästä aikaa, vaikka menikin rahat. Porukkaa oli 200-600 väliltä koko ajan ja, sai 100k tykkäystä täyteen, striimiin. Häntä ennen katsoin bb-nikon liveä. Sitten umk biisi The Rasmukselta bongahti mun tajuntaan keskiyön jälkeen, ja olin melko varma että se huutaa jotain kajsablom mutta se olikin vaan jokin Beelsebub eikun Jezebel. Näin paljon kiinnostaa.
Koko illan pelasin drag show tähden äppiä ja yritin pysyä top1:senä. Ei se sitten pidemmän päälle oikein pitänyt otteessa. Eniten pelannut Merge Mayoria, seuraava tavoite jossain levelissä 55. Editoreiden valinta hah. Onneksi en ole ikinä ladannut Candy Crushia. En muista olisinko pelannut Angry Birdsiäkään ikinä.
Naisella on aina oikeus vaihtaa mielipidettä. Katsoin tiktokkia missä miehet valittaa ettei kukaan välitä niiden mielenterveydestä, ettei heillä ole ketään kelle soittaa. Mikäs siinä jos vähän huorille soittelee. Kukasta kukkaan vain. Ei vaan, on se vaikea löytää sopiva terapeutti. Itse voisin puhua kenelle vain.
Sikäli että jotain korventaisi mieltä enää. Olisi hampaankolossa. Raivon kylmä nihkeä käsi kutittelisi niskaa, tai antaisi puhtia imurointiin koska ei ole ihan normaalia kuulemma.
Mulla on marraskuun puolestavälistä ollut kirje kesken amerikankirjekaverille. Vaikuttaisi vähän siltä etten enää viittisi.
Pitäisi, saisi, voisi. Niihin rakentuu meikän arki. Paitsi ettei huvita, kehtaa, viitsi, jaksa, kykene. Miten mä saan itsestäni niin tylsän ja periaatteessa hyödykkeen. Vuodet vierii, vuodenajat kierii, sinua en koskaan ikinä nää. Valheessa elän. Kukaan ei edes pidä yhteyttä. Mulla on niin omat jutut ja nekin persiistä.