Asensin eilen Firefoxin oletusselaimeksi. En tiedä vielä mikä lisäosa lähettäisi chromecastiin selaimelta videota jos mikään. Maha vääntele...

Translate

lauantai 22. tammikuuta 2022

puijauksen ja juksauksen kuningatar, vetää nenästä, itseäänkö manipuloi

 Olin hetken kuntopyörällä kunnes perse alkoi puutua ja piti käydä veskissä. Sitten ostin uuden pokemon pelin switchille. Sweatcoinseilla tilasin jonkun skillsuccess.comin kursseja ilmaiseksi muutaman viikon, mutta trustpilotin mukaan sitä on vaikea peruuttaa ja vaikutti vähän köykäiseltä sisältö muutenkin. Ei kannata antaa minnekään kortin tietoja... Näin aamusta, jotain unta missä oli meneillään kisat, jossa kilpaili paljon seksikkäitä tyttöjä, ja Gordon Ramsay sanoi mun etunimen. Mikäs sen enemmän voisi motivoida laihduttamista. Hänhän on googletuksen mukaan fitnessfanaatikko. Toisaalta varmaan lihon jne. Ensi viikolla budbee toimitus varmaan, niitä matsmartin suklaita. Mietin jos leikkisi taaperoa ja söisin nokkamukista mun ateriankorvikkeet.

Eilen ostin kaupasta muunmuassa mämmiä ja sellaisen jäisen toblerone suklaapiirakan. Katsoin telkkarista King Kongia ja söin koko kakun. Aamiaiseksi lisää mämmiä ja kermaa. Aika rasvaiselta vaikutti. Toisaalta jos olisi polttanut 250 kaloria tossa kuntopyörällä. Ei siitäkään mitään apua ole ellei sitä tee ainakin neljä tuntia. Mä en jaksa edes varttia. Nostin vähän satulaa. Mutta vaikea päästä sitten uudestaan kyytiin, kun on luovuttanut. Muistan joskus alle 70-kiloisena kun hyppäsin ainakin kaksi metriä ilmaan paikoiltani innostuksesta. Vai oliko sekin unta, ei tiedä, eihän minua kukaan uskonut muutenkaan. Jos olinkin huonossa kunnossa niin en ainakaan fyysisesti. Lannistettu vain, ja epäluuloinen kaikkia hulluja, kohtaan joiden kanssa pistettiin asumaan.

No mutta joo, toi kuvan. Otin snapchatin vauvafiltterillä, ja yhdellä toisella sovelluksella muokkasin lisää. Poistin sen helistimen. Ties vaikka tarvisi uuden profiilikuvan jälleen.

Muoks. Luin pari lukua Auraasian viimeisiä lapsia. Sitten aloin katsomaan CuriosityStreamista jotakin Myths&Monsters dokumenttia. 

Muoks2. Kirjoitin 10 postikorttia ja tilasin lisää postimerkkejä. Puuttuu kaksi postimerkkiä. Ei noilla kauhea kiirettä ole ehkä.