Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

perjantai 14. tammikuuta 2022

bäkkii voimatorkuille

 Kävin pitkästä aikaa suihkussa. Söin yhden omenan, paketin nuudelia ja loput valkohomejuustot leivän päällä ja olen ihan täynnä. Toisaalta ei ole mitään ruokaa kotona, mutta puolikuntoista väsynyttä äitiä ei viitsisi raahata ajaa mua ostoksille. Eilen tilasin nuudeleita ja kanaa ja vihanneksia kotiin. Melkein tilasin jotain muutakin pikaruoan tapaista, mutta sitten tuli aika vastaan. Vielä pitäisi kolme viikkoa pärjätä näillä rahoilla. Tupakalla olen nyt käynyt kerran. En tiedä kumpi meni enemmän päähän, syöminen vai se rööki. Tilasin jostain hävikkikaupasta eilen illalla 50eurolla lähinnä suklaata. Saas nähdä milloin toimitus. Ensi viikolla pitäisi käydä juttelee tipotien hoitajan kanssa. Huvittaisi perua se, etten altistu viiruksille. Tiistaina on sitten hoitaja lääkityksen merkeissä. Jää vielä yksi injektio, ja sitten täytyykin jo maksaa vuoden alusta se omavastuu joka on 50e.

Olen nukkunut pois univelkoja. Sohvalla meni päivä. Vähän on palellut. Täällä kuitenkin vetää toi yksi keittokomeron ikkuna ainakin. Tilitin onlyfansista itelleni äsken vähän. Mun piti sinne tehdä uutta postausta. Miten sitä jaksaisi mitään. Tiskivuori kasvaa, snäksit lattioilla lisääntyy. Toisaalta miksi viihtyä kotona, kun muuallekaan ei oikein pääse.

Vasta kuudelta tulee mun lempiohjelma Hengenvaarallisesti lihava. Heheh. Tiktokkia viitti selata. Mun työtuoli täytti 7 vuotta. Se on ikeasta. Ei sentään pelituoli. Hellästi pyöritty, ja vain oikeaan suuntaan. Mitähän sitä, muuttuisi meren vaahdoksi. Ei prinssejä ole. Ihmisyys on yliarvostettua, aina löytyy jokin syy roastata muita. Amerikanismi ehkä, mutta ei tämä muuten edes käänny kielille. Aina kun yritän puhua iPhonelleni enkkua, niin se mikrofoni ei edes äänitä mitään. Lannistavaa. Onneksi ei ole äidinkieleni.

Toivottavasti olette lukenut edelliset, koska jos olenkin hauska, niin miehet kuulemma vihaa hauskoja naisia. Vain miesten vitseille kuuluu nauraa orgastisesti. Olette tehneet naisesta luonnon parhaimman näyttelijän.