Jos valoisa aika peittää näin hyvin sairauteni niin mitä tästä eteenpäin?

Miten voi olla näin tyhmä! Uusi patti nivusissa tai oikeastaan kaksi eli nyt kolmas. Sen lisäksi oikeassa pikkuvarpaassa jotain mikä näyttää...

keskiviikko 19. tammikuuta 2022

Eikä siellä peilissä vielä kaikki näkynyt, päinvastoin

 Näin unta jossa mua vietiin melko kiireettömästi teho-osastolle. Multa irtosi mahasta iso palanen, ja läppäsin sen vain kiinni etten vuoda kuiviin ja alkoihan se muka parantua reunoista mennä kii. Joo, vereni oli melko sakeaa siirappia, kun sitä ei valahtanut kaikki pois, noh vaivani paheni, kun odottelin jotain ihmistä jostain turhaan, ja reissasin. Lopulta kaikki nousi outoihin kun näytin mun spitaalista ihoa, mikä mua vaivasi jne. Mua vei ainakin neljä isoa miestä ja naiset lähti perässä sushien ja riisikakkujensa kanssa. En päätynyt minnekään operaatiosaliin, kun heräsin lopulta. 

Mutta jos tästä unesta lähtisi ettii kertoja, kun olen ollut jossain hengenvaarassa, niin en kovin montaa muista kiitos suojelusenkelini. Kerran venähtänyt nilkka, mutta muuten säästynyt: suurimmilta vahingoilta fyysisesti.

Söin pari mandariinia, ja muroja. Herätty kymmeneltä ja sitten sohvalle takas, kun niska tuntui menevän jumiin jos tuijotan näyttöjä enää yhtään. Pitäisi ehkä hankkia se tai chi peli virtuaalilaseihini. Vaikka ne kyllä lähinnä pölyttyy.

Ei mitään kovin mielenkiintoista ole tullut vastaan tänään vielä siis. Jotakin mitättömiä traumoja muistanut. Sen siitä saa kun on laiska mieli ja pienet aivot eikä edes yhtään viisaammat yhteydet aivoalueiden välissä.

Livejournal blogini täytti eilen 14 vuotta. Ei sinne kannata mennä toisaalta. Vanhoja juttuja. Kaikki selkeäjärkisemmät jutut piilottanut omille silmille.

Mitä tänään ei tee niiin ei tarvitse kyllä huomiseenkaan jättää eiku. Pränkkiä vaan loppukevennökseksi

Lukijat

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY




Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy