Odotuslistani

Hae tästä blogista

Voi hyvä tavaton kun on kesä joka jää unholaan

Melko varma että ChatGPT keksi omasta päästään kirjoja xD En ainakaan löytänyt niitä... kysyin siltä samanlaisia kirjoja kuin eräs 2020 para...

Translate

keskiviikko 5. tammikuuta 2022

I see light in little things ?

 Bloggaamiseen kyllästynyt. Eilen olen kirjoittanut "mitä internetillä edes tekee". Tämän aamun unessa olin jumissa etenemässä keskellä estettä, joka oli täynnä suklaakiisseliä ja vuori oli edessä, aloin upota. Menin uudestaan sohvalle nukkumaan vielä moneksi tunniksi. Ei mitään huolia maailmasta. Heräsin ja join vettä, söin turkkilaista jogurttia hunajalla. Toissayönä katsoin vain tiktokkeja ja nukuin ehkä tunnin, joten pitikin nukkua pitkään. Haukotus. Postissa tuli swap-bot swappi marraskuulta, piirros ja tarroja.

Pari pattia vihoittelee reisien sisäpuolella. Olisin mä silti voinut kuntopyöräillä ehkä. Eilen illalla tilasin asokselta jotakin vaatetta. Ihan turhaa rahanmenoa. En ole juuri tilaamassa kotiin ruokaakaan, kun sitä on kyllä kaapissa. Lihonut eilisestä 200grammaa kun tein voileipiä, nuudelia. Ei mitään mielenkiintoista tai syytä nousta sängystä edes. Paitsi ehkä käymään vessassa, ja nousen tästä sen takia nyt myös.

Muoks. 

Sillä silmällä jaksot alkaa loppua ja olen ottanut niistä pari vinkkiä. Glaseerasin porkkanoita kirjaimellisesti samaan aikaan kuin katsoin sitä tosta show'sta ja sit äsken tein hoitoaine+vesi sprayn hiuksiin, ja laitoin mitä mulla oli seerumia hiuspohjalle ja se imaisi heti. Niin ja laitoin myös punaista huulipunaa. Otin pyykit pois lattioilta.

Tänne tullaan mittaa sisälämpötiloja joskus 13-14 päivä ja ajattelin kertoa tuossa palautelapulla että olen hankkinut pienen sähkölämmittimen hamsterin vuoksi. Ei se ole nyt niin paljoa ollut päällä, kuin ennen uutta vuotta, ja on hän nyt taas herännyt öisin juoksemaan juoksupyörässä. jees yksi pieni voitto (tosin saa nähdä kun tulee sähkölasku)

Tilasin foodorasta herkkuja 40 eurolla. Jätskiä, suklaata, cokista, dödöä, sitruunantuoksuisia siivousliinoja, jotain ateriankorvike juomia. Hassua samalla tilata nutellaa ja laihdutusjuttuja. Tosin nutellaa en avannut, kun tuossa oli sitruunacokista ja suklaalevy. Yritin keittää nälkääni herneitä mutta soseutus ei oikein onnistunut, ja nyt mulla on turhaan tuolla hernesotkua... olin jo tilannut noi herkut, mutta yritin silti köyhäillä

Ylihuomenna tulee loppukuun rahat ja siitä vuokra sitten ja muutenkin pärjätä. Tulisiko olemaan helppoa, no ehkä jos pysyisi siinä ettei tilaisi mitään.

Mulle tulee kauhea määrä s.postiin kaikenlaisia turhia markkinointiviestejä. Olen tottunut siihen, että mulla ei ole rahaa ostaa silloin kun ne tulee joten ihan vain roskaa ja huijausta. Viimeksi tein postin kyselyn. Risuja vaan. Mitään ei saa nykyään halvalla. Muuten ehkä tilaisikin jotain... en tiiä vaikka enhän mä mitään tarvi valmiissa maailmassa. Sinistä valoa pois heijastavat silmälasit. Rannekelloon uudet paristot. Hamsterille kuivattuja maisseja. Siis jotain ihan perus, mistä ei halua edes maksaa.

Hengaan harmaissa olohousuissa ja punaruskeassa vetoketjullisessa hupparissa. Otin röökillä pari realistista selfietä ja kaikissa näkyy jokin kohta-300-kiloinen kaksoisleuallinen rumilus, vaikka en koekaan itseäni niin.

Otan ilmanpuhdistimen pois päältä, mutta toivottavasti pierunhajut on nyt imaistu pois. Pitäisi vaihtaa neidille purut myös kohtapuoliin joku ilta.