Odotuslistani

Hae tästä blogista

https://www.episodi.fi/uutiset/jenna-ortega-suutelee-naista-suomen-kielen-tahtiin-uudessa-elokuvassa-episodi-selvitti-mista-on-kyse/ Aloin y...

Translate

torstai 6. tammikuuta 2022

Bussikuskit oli varsin puheliaalla päällä kiitos moi

 Oukhei blogginsaattori... menin pari tuntia liian ajoissa rokotusajalle. Siellä oli kylmä. Menikin sitten koko päivä siinä. Kaupasta ostin kaikki uutuussuklaat. Ei tarvinnut tilata fazerin verkkokaupasta. Katsoin Viiden armeijan taistelun vielä telkkarista. Huono siitä että Tolkien kääntyisi haudassaan, huono siitä miten ne keksi siihen kaikkea romanssia ja lisähahmoja ynnä muuta omaa kivaa, mutta ihan hyvä nostalgiapläjäyksenä kun ne joskus käytiin kaverin kanssa Helsingissä asti katsomassa joulun alla. Tai pari niistä ainakin? En ole nyt soittanut sille, voisi kyllä kertoa että kävin ottamassa tuon kolmannen rokotteen, eihän siitä ollutkaan kun 5kk... ikävä kyllä sain modernaa plääh. Minkä suojan sekin sitten antaa muunnoksia vastaan kysyn vaan.

Eilen illalla valutin hiukseni rosmariini "teessä" ja ollut bad hair day. Roikkuvat jotenkin elottomina ja kiiltää kuin olisivat liian rasvaiset... enpäs tiedä, likaiset. Kaikkea sitä ideoita saakin Pinterestistä. Jokunen ruokalusikallinen maustetta meni kyllä juu.

Ostin myös vaalennusainetta päähän kaupasta. Nämä on niin typerän oranssit ettei mitään rajaa, kannata edes avata noita hopeashampoita viellä.

Aamulla painoni alkoi 123:lla mutta nyt kun vetänyt herkkuja niin en sitten tiedä vaikka lihoisi uudestaan. Paistoin tofua, söin tuubin jädeä, suklaata on vielä tuossa. Pitihän sitä jollain palkita itseään. eiks jeh? Enpäs tiiä mitään palkitsimisista. Olen vieläkin vähän kohmeessa, silti voisi olla kuumakin, ja maha ainakin pitää mörinää.

Hamsteri säikähti mua eilen illalla. Tänään tungin sen pesään tofua ja jos se olisi ollut mun sormi, se olisi purrut. :/ Katsoin loppuun Sillä silmällä jaksot eilen, varmaan keksittävä jotain käyttöä netflixille vielä eikä sitten olekaan siellä enää mitään. Witcherin toka kauden, takia kaiketi maksoin. tossa a coin to your witcher~

Mitähän sitä eläisi sitten jotain varten vielä juu... ei kai tänne moista sotkua voi jättääkään.