ihmisoikeudet

Hysst...

 Kävin luovuttamassa verta. Konsultoivat lääkäriä jopa että voinko luovuttaa koska lääkkeet. Jotenkin parempi olo kun päässyt eroon verestä....

Translate

tiistai 18. tammikuuta 2022

Tiedonjano on söpöä toisin kuin täydellisyys❤️

 Netflix huijasi mut katsomaan jotain true crimea. En pidä niistä, koska olen perinyt väkivallattomuusgeenin ja kilttiyden... lähinnä tylsistyn kun luen noita trategioita. Ei kukaan normaali ihminen joudu sarjamurhaajan uhriksi, usko valheita ja salli tollaista enää nykyään ainakaan. Tai no, jos on tyhmä ja asuu omassa kuplassa ja suostuu mihin vaan kun pyydetään... Joo, en mä voi katsoa tätä. En tajua. Joku jolla varmaan pakkomielle valehdella ja huijata toisia. Valheiden verkot ei yllä kovin syvälle, vaikka kuinka yrittäisi pilata toisten elämiä... jokainen on kuitenkin vastuussa omasta tietämättömyydestä viattomuudesta tai miksi sitä nyt sanotaan, että antaa muille sen oikeuden pilata sun elämä kun et tiedä paremmasta... naiivi.

Mun piti kirjoittaa jostain mutta unohtui. Kävin piikillä tänään klo11, seuraava on ystävänpäivänä. Hoitsu selitti mulle että on ollut tullut uusi maksu aikojen peruuttamisesta, kuin mun ymmärrys asiasta olisi ollut elintärkeää. En mä voi vaan peruutella aikoja, mulla on melko tarkasti rajattu milloin mun pitää siellä käydä.

Juon vikan cokistölkin. Tein ranskiksia ja kalapuikkoja. Äsken söin yhden juustosämpylän. Kirsikkatomaatit maistui jotenkin huonolle, syljin niitä suusta. Ne on ollut lämpimässsä. Ruokaa on, pitäisi vain muistaa mitä kaikkea pitäisi syödä ettei ehdi menee huonoksi. Sitruunajogurttia oon juonut. Viikko aikaa paistaa kanaviibaleet. Miten kauan mikäkin säilyy ja jaksanko syödä. Olen varmaan lihonut, kun korsettikin meni vain löysästi päälle. Toisaalta oli ripulia eilen... varpaankynnet leikkasin... kaveri soitti... suihkussa käynyt ja pessyt hampaita, mutta joulun jälkeen käyttänyt ollenkaan unilaitetta.

Joku kommentoi yhteen julkaisuun tähtikartoista. Eilen taisi olla täysikuu, jos ei ole tänään, ja ja... en osaa selittää niitä kuvioita. Mutta jos niihin astrologiaan uskoo, niin helpolla ne saattaa ohjata sun ajatuksia asioihin joita et ehkä tiedä unohtaneesi vieläkään.

Aika on hassu juttu, vähän kuin keittoa. Eilen tein kasviskeittoa tölkistä ja sulatin uunissa patonkia. Ei mikään ravintolatason elämys.

Vauhdilla huomiseen. Täällä kävi yksi mies joka maksaa mulle viidenkympin setelin taidoistani mun suulla. Olen pitänyt taukoa monta kuukautta kenestäkään. Sillä oli lompakossa enemmänkin seteleitä ja mä olin vaan :/ Se otti vihdoin kortsunsa pois, ja tuli mun kurkkuun. Kyyneleitä tuli pari siinä kun se pani sitä täytettä, mutta ei ollut liian paha, vähän siinä rajoilla. Kenenkään persereikää en ala nuolemaan, liian homohtavaa. Laitoin korsetin hetken mielijohteesta, että olisi reilumpaa. Mun suutaidot yhtä miestä vastaan. Olin pro jo ekasta kerrasta.

Mutta ei tosiaan ole mitään tekemistä viikkoihin. Mädäntyä sisällä ja lihoa. Katsoa Netflixiä. Pitikin sen uusiutua, perkele.

Eikä mulla sitten muuten mitään epätyypillistä asiaa ole. Jos verenkiertosi parani paisuvaislihaksessa niin olen pahoillani, mene runkkaa. Varmaan lukijoista edes jollakulla on jokin seksikäskin ominaisuus, jota ihailla. Älkää tehkö itsestänne huonompaa kuin olette. Jos se kuulostaa pahalta, niin älä lue kaikkea mitä luulet eikun usko mistä itse pidät ettei sua voida aivopestä eiku. :Vinkki vinkkinä: