ihmisoikeudet

Ken lampeen kurkistaa, se kuvajaiseensa rakastuu tai ainakin Narkissoksella näin

Eskaloitui. Olen froggy lover

Translate

perjantai 7. tammikuuta 2022

Rakkaalla lapsella on monta nimeä

 Heräsin 10 maissa ja hamsteri oli vielä hereillä. Puhdistin sen lasipurkin sen jätteistä. Se näytti etsivän uutta pesää tai jotain. Kaivautui paikkoihin. Laitoin lisää pesämateriaalia ja puruakin, annoin porkkanaa ja retiisiä. Eilen se sai tofua ja vähän omenaa. Ruokaa sillä nyt aina riittää ja naposteltavaa.

Itse yskin ja melkein oksennan tähän näppäimistölle. Paino ei ole eilisestä heilahtanut minnekään. En nyt sanoisi että modernasta oisi tullut nämä tupakkayskit ja kurkkukipuilut, lähinnä tuo käsivarsi ollut kosketusarka ja lämmin pistoskohdasta.

Yöllä tuli tuet ja maksoin vuokrani heti. Tavallista isompaa sähkölaskua odotellessa. Varsinkin kun mennyt tilailee meikkejä, sisustustavaraa, alusvaatetta ym ulkomailta sekä kotiin maanantaina Prismasta. Ruokatilanne ihan ok, ei jaksa kaikkea syödäkään. Mutta jotain järjestystä voisi olla lisää. Heitin eilen parittomia muovikansia jne pois kaapeista. Mun mukit alkaa olla kuluneita, tai värjäytyneitä, varsinkin isommat. Joko alan juoda pienemmistä ja heitän nuo menemään tai sitten keksin jotain muuta.

Silleen köh. Katsoin eilen illalla sen Disneyn meksikolaisvaikutteisen elokuvan, jossa sen disneyprinsessan kaikilla muilla perheenjäsenillä on taikavoimia, paitsi hänellä. Eikä sillä edes ole. Se käytti voimansa siihen taloon, sitten kun kyläläiset oli rakentanut sen uudestaan, kun se talo tuli eloon taas maagisella taikaovennupilla. En oikeastaan vieläkään ymmärrä mikä juttu se oikein oli koko juju siinä. Skipataan yksi tai kaksi, perheen lapsista, jotta voidaan puhdistaa ilmaa riitelemällä ja tajuamalla ettei tarvitse olla täydellinen..?

Eikä mulla sit näin heti aamusta kai mitään uutta mahtavaa muutosta olekaan. En ole jaksanut instagramiin laittaa mitään, kun hiukset on huonosti mun pienestä rosmariini huuhtelusta. Voisi vaikka pestä ne kunnolla eikä vain suihkautella hoitoaine-vesi sekoitusta. Mikäs tässä kiire, valmiissa maailmassa.