mut siis mä luulin että Daredevil on Deadpool tai jotain

Rakas poika, seuraava teksti on vain hyvän mielihyvän puutteen tuotosta. Jatkakaa. Alku:  Olen varma että olen keksinyt itse kaiken enneunis...

torstai 20. tammikuuta 2022

Pintapuolinen raapaisu

 Olin yötä keskustassa bestiksen luona. Äsken soitettiin entisestä Best Buddies kaveritoiminnasta. 

Mulla meni jotain vajaa 50e juomiin ja ruokiin. Olen tosi huono matikassa mutta kaipa se meni oikein. Kävin rikkoo kaverin 50 setelin pizzeriassa, otin pitsan ja ranskalaiset. Siitä sain takaisin, mutta ne meni kaverille. Lisäksi sain kympin, mulla on siis kolikoita ja se kymppi jäljellä viidestäkympistä. Mä ostin sille parillakympillä juomaa ja kympin tupakkiaskin. Omiin juomiin meni vähän, pari mietoa viiniä ja yksi kaljatölkki. Ostin niitä brittiläisiä suklaapalleroita ja sipsiä, jotka tuli syötyä hiljalleen yön mittaan. Sit sain runebergin tortuista toisen mitä hänellä oli. Maksoin itse tietty matkat ja vein koiraa aamusta kilsan lenkin.

Kävin suihkussa, kun tulin kotiin. Nyt katson telkkaria. Voisi tehdä jotain tiktokkia mutta mieluummin vaan twiittailisi. Mulla on intohimo ollut tietokoneisiin aina. Joskus pelasin facebookin pet societya, kunnes se loppui joskus 2012. Sen lisäksi muokkasin oman naaman toisten tilalle jollain faceinthehole.com ...Voisi kysyä mitä järkeä on ostaa virtuaalilasit tänä päivänä. Ennen kuin kaikki sai älypuhelimet käden jatkeeksi, niin kukaan ei ymmärtänyt mun tietokoneella surffailua tai pelailua jne tiedonhakua

Ei toisaalta aika riittäisi muuhun kuin nettiin, koska niitä johtoja riittää ja binäärikoodia. Silti otan mieluummin päikkärit, kuin luen mun ilmoituksia. Puhelin on aina Älä häiritse -tilassa!

Joku tyyppi kosi ja halusi mun kanssa naimisiin, jonka kanssa tuli osuma fb datingissa, eikä olla edes tavattukaan. Siksi mä nyt katson tätä 90 päivän morsianta. Luulisi ettei tarvi mua naida ja mun kelajutut menee taas sekaisin jos mulla olisi puoliso, niin jotain oleskelujuttua varten... kai sillä töitä on, luulisi että tänne saa ties mitä työskentelylupia. eh.

Pitäisi alkaa pikkuhiljaa siivota hamsterin terraariokin. Se on erakoitunut hillopurkkiinsa ja tukkinut itsensä sisään. En ole nähnyt sitä eilen olenkaan.

Lukijat

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY




Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy