Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

torstai 20. tammikuuta 2022

Pintapuolinen raapaisu

 Olin yötä keskustassa bestiksen luona. Äsken soitettiin entisestä Best Buddies kaveritoiminnasta. 

Mulla meni jotain vajaa 50e juomiin ja ruokiin. Olen tosi huono matikassa mutta kaipa se meni oikein. Kävin rikkoo kaverin 50 setelin pizzeriassa, otin pitsan ja ranskalaiset. Siitä sain takaisin, mutta ne meni kaverille. Lisäksi sain kympin, mulla on siis kolikoita ja se kymppi jäljellä viidestäkympistä. Mä ostin sille parillakympillä juomaa ja kympin tupakkiaskin. Omiin juomiin meni vähän, pari mietoa viiniä ja yksi kaljatölkki. Ostin niitä brittiläisiä suklaapalleroita ja sipsiä, jotka tuli syötyä hiljalleen yön mittaan. Sit sain runebergin tortuista toisen mitä hänellä oli. Maksoin itse tietty matkat ja vein koiraa aamusta kilsan lenkin.

Kävin suihkussa, kun tulin kotiin. Nyt katson telkkaria. Voisi tehdä jotain tiktokkia mutta mieluummin vaan twiittailisi. Mulla on intohimo ollut tietokoneisiin aina. Joskus pelasin facebookin pet societya, kunnes se loppui joskus 2012. Sen lisäksi muokkasin oman naaman toisten tilalle jollain faceinthehole.com ...Voisi kysyä mitä järkeä on ostaa virtuaalilasit tänä päivänä. Ennen kuin kaikki sai älypuhelimet käden jatkeeksi, niin kukaan ei ymmärtänyt mun tietokoneella surffailua tai pelailua jne tiedonhakua

Ei toisaalta aika riittäisi muuhun kuin nettiin, koska niitä johtoja riittää ja binäärikoodia. Silti otan mieluummin päikkärit, kuin luen mun ilmoituksia. Puhelin on aina Älä häiritse -tilassa!

Joku tyyppi kosi ja halusi mun kanssa naimisiin, jonka kanssa tuli osuma fb datingissa, eikä olla edes tavattukaan. Siksi mä nyt katson tätä 90 päivän morsianta. Luulisi ettei tarvi mua naida ja mun kelajutut menee taas sekaisin jos mulla olisi puoliso, niin jotain oleskelujuttua varten... kai sillä töitä on, luulisi että tänne saa ties mitä työskentelylupia. eh.

Pitäisi alkaa pikkuhiljaa siivota hamsterin terraariokin. Se on erakoitunut hillopurkkiinsa ja tukkinut itsensä sisään. En ole nähnyt sitä eilen olenkaan.