ihmisoikeudet

Hysst...

 Kävin luovuttamassa verta. Konsultoivat lääkäriä jopa että voinko luovuttaa koska lääkkeet. Jotenkin parempi olo kun päässyt eroon verestä....

Translate

keskiviikko 12. tammikuuta 2022

kakkakeksiviikko rakas viiksivallusein eikäku kyllä parta sotkuisen vaikutelman miehestä antaa

 Tarjoilija leivässäni oli hius. Jossain hevosmakkaran, eli meetvurstin, ja vaalean leivän ja oivariinin väliin eksynyt. Miksi varsiselleriä haukutaan että se olisi kuin vettä mutta kuin puraisi hiuskarvoihin. Ei mulla ole muuta ruokaa enää kaapissa. Ja se on tuoretta kun se pysyy kylmässä ja hyvää ranch dipin kanssa ehkä. Vähän kuin pepsi ja cocka-coul.

Ööh, niin näitä ruokapuheita. Purin eilen poskeni sisäpuolelle ja joidenkin mukaan se on samaa kudosta mitä vaginassa. En kyllä purrut kenenkään vaginaa että tota joo

Laitoin talvitakin päälle. Muuten on ollut ihan lämmin. Ei kannata istahtaa tai jumittaa johonkin yhteen muistoon tai ajatukseen joka juolahtaa. Se on vähän kuin tuijottaisi samaa pistettä, ja kaverini eilen puhelimessa käski olla tekemättä niin koskaan.

Mitäs muuten, ei onneksi mitään mitä ei ole pakko. Kökötän kotona. huddled in between four walls

Ai niin mun piti aloittaa sillä että mukamas jos ei ole sosiaalisessa mediassa niin ei ole enää oikeastaan kukaan. Mutta some on valhetta jne. En mä seuraa sokeasti niitä joilla on miljoonia seuraajia (algoritmien uhreja) koska en edes tiedä niistä mitään eikä tanssi ja söpö poika ilman paitaa videot oikein tarjoa mulle mitään tietoa maailmasta. fuck the rich, kiss my adverts.

Toisaalta ei saisi ymmärtää kauhistuttavia äityleitä jotka puhuu maha-asukeista ja pippeliotuksista, mutta en ymmärrä kun kilahdetaan täysin jos puolustaa toisen oikeutta omaan kehoon eikä vaikka sen toukkaa joka elää yhä emäntäoliostaan eikä esim. hengitä vielä omilla keuhkoilla. Miehet ymmärtää vain kuolemaa, mutta tieteellisesti todistettu että homosedät on parhaita kummeja lapsilleen eiku.

Vääntöä. Olen vieläkin järkyttynyt niistä twitterpuheista että olisin jokin hahmo, mun perhe vihaisi mua koska olen katkera ja vihaan itseäni ja näytän 300 kiloiselta jne selkeästi naisvihaa täynnä olevia twiittejä. En mä niitä ehkä löytäisi enää, kun en ottanut mitään screenshotteja mutta ptsd. Vähän kuin silloin kun eksä raiskasi en tajua miten olen selittänyt sen itselleni. Älä itke? Älä lyö? Sä olet mun huora.

Huonosti ollaan suojeltu mua maailmalta kyllä. :D