Odotuslistani

Hae tästä blogista

Through a grindr called ChatGPT, a rewrite

 Station's Staff of Destiny: Nonbelievers Need Not Apply I had a conversation with my best friend about rainbows, trees, and the plight ...

Translate

keskiviikko 26. tammikuuta 2022

Jos paskaa tulee alas, on sen mentävä myös ylös

 Nousin ylös, kävin vaa'alla. Söin puolikkaan levyn suklaata, ja kävin tupakilla. Yleensä käyn ensin tupakalla, ja sitten vasta teen mitään. Aloin katsomaan Boba Fettiä, mutta pitäisi käydä suihkussa. Eilinen oli ihan paska, ja mulla on vähän päänsärkyä. Kävin suihkussa katsottuani sen jakson, ja söin lopun suklaalevyn. Kello tulee kaksi. Tuolla tulee lumipaskaa ulkona. Kevyttä ja pehmeää, suloisen viatonta lunta.

Kirjoitin toissayönä fiktiivisen suihinotto oppaan, ja sen jälkeen ollut hiljaista.

Melko kyllästynyt ja masentunut elämiseen. Mietin tuossa miten olin jonossa työkokeiluun, ja siitä saisi hyvät kuntoutusrahat, jotka menisi ehkä lainojen maksuun. Mutta ei ole kuulunut mitään, ehkä koronankin takia.

En tiedä auttaisiko tähän oloon mikään. Sen verran tunkkainen pää nukkumisesta.

Muoks. Lisään sen verran, että en ole ainakaan nukkunut lisää. Katsoin neljännen tuotantokauden Cobra Kaita loppuun älytelkkaristani, tilasin mäkkäristä ruokaa joten söin niitä samalla, ja pelasin loppuillan käsikonsolilla pokemonia. Kävin selvittää päätäni kävelemällä kaupalle, oli mahakin melko täynnä, kaipasin pois seinien sisältä. Ostin energiajuoman lisäksi kaksi postimerkkiä ja röökit loppuviikoksi (sikäli että kaksi askia riittää). Otin kipulääkkeen ennen lähtöä ja se pääkipu on hellittänyt huomattavasti.

Onlyfansissa on kahdelle uteliaalle 1 päivän ilmainen tutustumisjakso jos on uusi mun sivuilla. Mulle tuli joku ihme fani taas ja saan yhdestä fanista 8 dollaria jos se ei esimerkiksi peruuta kuin mikäkin kusipää. Mutta tartten tosiaan sen 20 dollaria että pääsen tilittää itelleni mitään. Hyvin ne osaa ottaa välistä.