Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Jaa me kirjoitam, ja myö kirjoitaam

Tsssk tsskk T. Helmi

01.10.2021 15:00


Katselin minimalisti videota googelin omistamasta juu, tuubista. Hän sanoi, "You've paid enough! of your energy, space, money..." ja päätin jatkaa raivaustani jossa kaikkea turhaa, kulunutta, vanhaa, likaista, rikkinäistä jne päätyy roskiin

Tällä erää meni yksi vhs, pari kirjaa, pari vaatetta, rikkinäinen pyykkikori ja pahveja ja ilmaislehtiä ja pari paria kenkiä.

Ikuisuusprojekti olisi saada tuo mun ruokapöytä raivattua tyhjäksi sen sijaan että siirtelen edestakaisin tavaraa. Haluaisin olla järjestyksellinen, kun en nyt ole.

Kanahäkissä on vielä lisää kirjoja ja sekalaista sälää. Arvokkain esine siellä on ehkä kirkasvaloherätyslamppu tms.

Ostan harvoin vaatetta. En kulje designer kuteissa. Kokonikaan ei mahdollista pitää ylläni mitä tahansa markettikokoja. Tilaan sitten laskulla meikkejä tai elektroniikkaa. Lataan laittomasti leffoja, pelaan switchillä, kirjoitan kirjeitä, bloggaan, olen paljon älyluurilla... iltaisin hamsterin kanssa vietän aikaa mutta ainakin ruokin ja vaihdan vedet ja sopertelen vähän.

Mua ei oikeastaan kiinnosta iPhone 13 jne kun en halua joka kerta näyttää naamaani sen tekoälylle jos haluan puhelimeni auki. Mieluummin painan sormenjäljen nappiin. Olen analoginen ja olo on alaston kun mulla ei ole rannekelloa. Jokin älykello, haha, antaisin vielä sydämensykkeenikin tietoon tekoälyille...

Eilen illalla yksi tuttu, jolla on nykyään eettisesti epämääräinen työpaikka viestittelemässä miehille jollain huijaussivustolla, alkoi väittää kaikenlaista meidän ystävyydestä, ja oli ärsyyntynyt äidilleen ja mulle kaikesta... no hänellä on autismi ja muutenkin mua jokusen nuorempi mutta en mä voi lokeroida kaikkea sen sanomia asioita aina jonkin tietyn asian vuoksi tapahtuvaiseksi... en osaa analysoida.

Kenellä se huono itsetunto on ja miten monen asian "yläpuolella" sitä voi olla? Kuinka vähän muista kuuluu välittää, ja paljonko omassa seurassaan kuuluu osata viettää aikaa paremmin? Jos vanhemmiltaan perii raha-asioiden hoitamisen, köyhät pysyy köyhinä ja yksinäiset yskiskelemässä yksinään ja, ei pysty vaikuttaa jos ei peri mitään rikkauksia ja opi sijoituksia ja säästämään ja muutenkin pelailee rahalla. 80% suomalaisista saa Kelasta rahaa joten miksi en minäkin?

No siis ei mulla tässä mitään loppu yhteenvetoa. Elämä on kärsimystä ja ei ole tietä rauhaan, rauha on tie ja muuta viisasta "jollakulla menee aina huonommin" ja kaikella on tapana järjestyä. Pitää pään kylmänä ja kovettaa sydämensä ja ryhtyy sen mukaisesti kohtelee muita.

Arvot ja tunteet ovat minulle vieraita käsitteitä ja kaikki Wikipedia artikkelit päätyy lopulta takaisin filosofiaan. Uusi salaatinlehti kääntyköön teidänkin elämässänne! Tuota otsikkoa jäi vaille joten hamsterini terkut hillopurkista. ((Pääasia että itse tyytyy elämäänsä. Eiku))

Kerään kimpsut ja kampsut ja lennän pois seikkailuihin uutukaisiin

 Roskiin meni. Nurkista pois kansioita, pahveja, kenkiä, vaatetta, yksi VHS kasetti, kirjoja, lehtiä, ja pahvia sekä toisen eksän hajottamista pyykkikoreista. Turhaan ne täällä vie mun tilaa, energiaa, rahaa, ja enkö ole jo tarpeeksi niistä maksanut?! Seuraavana tällaisista kategorioista varmaan olisi parvekekukat jotka sinne on kuollut.

Mulla on leuassa märkärupi kun puristelin jotain finniä yöllä... laitan siihen bacibactia ja en ehkä mene tällaisena sitten tartuttaa sitä muille. Pitäisi hakea apsilta yksi paketti... siinä on chromecast.

Haluan olla järjestykselmällisempi (jos se edes on sana?) ja sijoittaa kokemuksiin ja elämyksiin, tulevaisuuteenkin ehkä. Ehkä jäädä miettimään negatiivisia ihmisiä ja asioita...

ehkä pitäisi myös sijoittaa uusiin vaatteisiin kohtapuoliin. Kaikki alushousut on melko kamalia ja housut kuluneita ja paitulit reikäisiä jne Ainoa huono puoli ettei oikein löydy vaatetta mun kokoiselle. Pitäisi kai tilata jotain kivoja brittivaatteita joissa on muhkusti materiaalia eikä ne tosiaan ole huonolaatuisia tai polyesteripaskoja

Join tuossa kahvia ja aamulla söin puuroa. Olin vartin kuntopyörällä. Suihkussa kävin vähän kun oli niin pölyinen ja tunkkainen olo? Avasin verhoja ja aamustahan mä heti oikeastaan meikkasinkin, mutta ne on nyt poissa.

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King