ihmisoikeudet

Uuvun jo uneksimisesta

Liian pieni tarve  Mulla on huono kunto. Ei tule lähdettyä kävelylle. Rakennuksessa on ilmainen sali ja itselläni kuntopyörä ja painot. Mull...

Translate

tiistai 12. lokakuuta 2021

Luovuus kukkii mutta naama ei

 Täytin kyselyn raflaamon Kivenheitto ravintolasta jossa vietin loppuillan synttäreitäni. Kerroin yököttävistä fish and chipseistä ja jääkiekkotunnelmasta joka ei sopinut oikein. Sijainti oli kyllä ihan ok ja seuralaiseni ehdottamana menin sinne uudestaan. Jäi velkaa ruoat.

Ei siinä mitään. Seuraavaksi kysely mitä Alko voisi parantaa? Pakkauksissa ainakin. Nythän multa jäi yksi pullo sinne ja pitäisi hakea sieltä uudella reissulla.

Mulla on nälkä. Heräsin seitsemältä remontti meluihin. Nukuin niin vähän kun en voinut lopettaa pelaamista Keskimaan sotapelissä. Olen pelannut sitä ainakin kohta viikon!

Yöpaidassa vieläkin. Halloween kemut lähestyy. Puhalsin eilen yhden "silmä" koristeen eli pallon, ja käytin puhkua eli cpap laitetta osaksi sen täyttöön ;) Teippasin naruineen seinälle koko pallon ja suikaloin oviaukkoon eteiseen jätesäkin roikkumaan. Laitoin tikkarit pieniin sellofaani pusseihin mitkä ostin joskus kiinasta tilaten, niissä lukee trick and treat kurpitsoineen. En ole keksinyt käyttöä tähän mennessä. Tikkareiden lisäksi kovia karkkeja voisi tarjota. Tuskin syön Skittles tai kaatissäkkiä siihen mennessä. Omenat pitää kyllä syödä boolimaljasta. Eikä sen niin väliä ettei ole läpinäkyvää boolikauhaa, on vain mustia kauhoja.

Olen iloinen etten ahminut eilen enempää vaikka kotona oli jäätelöä, suklaalevitettä, juustosämpylöitä jne. Taidan syödä pois niitä tänään kyllä. Olen syönyt vasta satsuman hampaiden harjauksen jälkeen ja se oli hapokasta. Yskittävää.

Hamsterin naksuissa oli jotakin keräilykortteja kuin muropaketissa. Mutta kyllä ne ruoat lopulta kelpasi Helmelle the kakkapöksy neidille, McHamspter von Fluffille.

Niin ja mitäs sitten? Ei ole motiiveja tai agendaa kuha krijoitan elämästäm enkä pyytele anteeksi jos elämäni on kivaa, kiireistä, tai muuten nautinnollisen turvaisaa.