ihmisoikeudet

Ken lampeen kurkistaa, se kuvajaiseensa rakastuu tai ainakin Narkissoksella näin

Eskaloitui. Olen froggy lover

Translate

lauantai 30. lokakuuta 2021

Ihmisten yhteinen ominaisuus: keho jossa elää

 Heräsin, kävin suihkussa, laitoin kasvovoiteen, dödöä, suuvettä, pesin hiukset, keitin teetä, puin vaatteet... ai niin ei saanut olla kuin neljä sivulausetta. 

Eilen kaupoilla äidin autolla, eikä ehdi seuraavaan kahteen viikkoon. Toivon että mulla olisi tarpeeksi ruokaa. Vedin heti jäätelöt ja puolet lohisiivuista riisikakkujen päällä. Ei olisi mahtunut muutenkaan pakastimeen. Pitäisi kai tehdä mansikoista jotain. Ei sillä että ehtisin tekee mitä blogissa suunnittelen. Manaan vaikka että tänään kirjoitan kirjeen Amerikkaan, niin unohdan vaikka olen avannut postin kyllä. Pitäisi pestä pyykkiä ainakin. Imurointi on roikkunut listalla. Joskus yllättäviä asiota keksin kuten meikkiharjojen pesun. Mutta siis ostin eilen vessanraikastus tikkujakin dödön ja kosteuttavan kasvovoiteen lisäksi. Irtoteetä metsämarjoja. Salaatteja, leipää, pitäisi vaan. En pidä syömisestä enkä suunnittele sitä mutta yleensä menee yli. Pastaa on ja siihen kastiketta. Perunamuusijauhetta ja soijarouhetta, nuudelia. Ranskiksia ja kalapuikkoja. Roiskeläppää, ohukaista, tortillaa. Päälle hillot ja salsat. Juusto ja kinkku voileivälle. Ongelmahan on se aloittaminen. Ei sillä että olisi ahmimisongelmaa. Kaapin perälle jäänyt hernekeittopurkki.

Mutta muuten olen ollut kiinni puhelimessa enkä nukkunut edellisenä yönä kun ajattelin facebookkia ja mietin kuinka sen osakkeet varmaan laskee, kun kaikki vain pilkkaa sen ongelmallisuutta. Tai siis, Meta on nyt sen uusi brändinimi. Katsoin sen tunnin esitelmän niiden virtuaalitodellisuudesta ja seuraavaana iltana kuuntelin. Aika teknistä älykkö sanastoa. CPU, Roblox, ääh mitä niitä nyt oli. Siinä oli translitteröinti elikkäs puheesta tekstisti sanoitukset päällä mitä nyt olikaan huoh mun aivot ei toimi tänään? Menetin kai fb kavereita kun kirjoitin tulevaisuudesta. Twitterissäkin niitä sama määrä joku 80. Puhun siis tyhjille seinille.

Muutenkin sosiaalinen kanssakäyminen on jotenkin. Hiljaista. Yksinäistä. Ihmiset ottaa yhteyttä kun niitä huvittaa. Kertoakseen etteivät halua olla yhteydessä pahimmassa tapauksessa. En tule toimeen muka. Varmaan joskus tuntuu että olen blokatuin ihminen koskaan. Ja se on huonoa koska olen hyvä ihminen, jopa eksän mielestä. 

Mutta se että pitäisi vielä virtuaalisesti internetissä sitä "sosiaalisuutta" tehdä maskien läpi ja just niiden alustalle tuoda kassavirtaa ja pelien tekijöille ja ääh. Ne saisi monopolin koska niillä olis infrastruktuuri saada ihmiset tilaansa. Ja kuitenkin näytät hassulta. Ihmiset unohti 3D telkkaritkin, miksei tästä luovuta ennen kuin pääsee kunnolla alkaa.

Tekisi mieli lisätä jokin matrix gif tänne tekstin sekaan. Tiedän ettei tätä lueta ja luetaan korkeintaan jotta väärinymmäretään.