ihmisoikeudet

pe 19.4- klo 19.44

 Kävin juttelemassa psyk. hoitsulle. Se ei ollut sama jolle yleensä kevennän mieltäni (koska olin ajoissa! niin joo ja kahvin ja munkin ehdi...

Translate

torstai 14. lokakuuta 2021

(Älä nyt suutu mutta) tulin korjaa sun kattoa -smurffi lääkärissä vaan 🌧

 2013 perustin tämän blogin, koska jäin koukkuun diagnoosiini, eli päivittäin mietin mikä vääryys mun diagnoosi oli. Alunperin alkusyy pitää blogia.

Elämä on kärsimystä eli oliko Buddhalla mielenterveyden ongelmia?

Oireet poikkeaa normeista etkä ole enää muuta. Ei ole Kajsaa. Vaikka halusin vain luottaa omaan aivotoimintaani. Mun psyykeen. Ei ole ikinä ollut jalka poikki, niin vaikea kuvitella että olisin yhtäkkiä syntymästä saanut jonkun vakavan sairauden olla kyvytön tekemään töitä ja rakastaa?

Olin kyllä 21 vuotta neitsyt mutta ei sen pitäisi vaikuttaa. Mun traumat seksistä ja aseksuaalisuus. Enkä ole halunnut lapsia. Naimisiin halusin joskus, siksi en ole eronnut kirkosta vieläkään!

Mutta joo. Juon 54% stroh kaakaoo ja syön kaatissäkkiä kun otin ne pois pussista ja ne lähti sulaa toisiinsa kiinni<3 En tykkää lakusta enkä salmiakista mutta näissä on tuttu maku?

Oli meinaan paltsu Köyhien radiosta. Viides jakso, menen kyttää studiolle maanantaina. Sain noottia puhelimitse. Kyseltiin jaksanko, kuormittaako. Ei tässä mitään, juu.

follaa minnuu spotifyssa:

https://open.spotify.com/user/mql584quyu2tl5h8qqoyjcr7q?si=0eafe6e521f14e90