(Älä nyt suutu mutta) tulin korjaa sun kattoa -smurffi lääkärissä vaan 🌧

 2013 perustin tämän blogin, koska jäin koukkuun diagnoosiini, eli päivittäin mietin mikä vääryys mun diagnoosi oli. Alunperin alkusyy pitää blogia.

Elämä on kärsimystä eli oliko Buddhalla mielenterveyden ongelmia?

Oireet poikkeaa normeista etkä ole enää muuta. Ei ole Kajsaa. Vaikka halusin vain luottaa omaan aivotoimintaani. Mun psyykeen. Ei ole ikinä ollut jalka poikki, niin vaikea kuvitella että olisin yhtäkkiä syntymästä saanut jonkun vakavan sairauden olla kyvytön tekemään töitä ja rakastaa?

Olin kyllä 21 vuotta neitsyt mutta ei sen pitäisi vaikuttaa. Mun traumat seksistä ja aseksuaalisuus. Enkä ole halunnut lapsia. Naimisiin halusin joskus, siksi en ole eronnut kirkosta vieläkään!

Mutta joo. Juon 54% stroh kaakaoo ja syön kaatissäkkiä kun otin ne pois pussista ja ne lähti sulaa toisiinsa kiinni<3 En tykkää lakusta enkä salmiakista mutta näissä on tuttu maku?

Oli meinaan paltsu Köyhien radiosta. Viides jakso, menen kyttää studiolle maanantaina. Sain noottia puhelimitse. Kyseltiin jaksanko, kuormittaako. Ei tässä mitään, juu.

follaa minnuu spotifyssa:

https://open.spotify.com/user/mql584quyu2tl5h8qqoyjcr7q?si=0eafe6e521f14e90

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rikkaat kyykyttää jo ihan tarpeeksi alempiarvoisiaan ja kuitenkin varastavat vaikutteet ja kaiken ihailtavan outouden sattumalta kun mikään ei ole enää alkuperäistä

Miksi kaikki miehet valitsee Sauronin puolella tappelemisen en tajuu

Synttäriaatto

On jäykkää ja sitten on niskaa ja sitten on nuudelia ja sitten on jalkoja