Liian pitkälle edennyt hulluus

 Laitoin sijauspatjan kaksinkerroin lattialle ja nukuin lattialla. Lakana ja petausliina, pari tyynyä ja peittona pussilakana. Heräsin taas ...

sunnuntai 10. lokakuuta 2021

Mitään ei ole tehtävissä sunnuntai ediitti

 Koko kämppä tuoksuu pekonin rasvalle. Mulla oli 2x140g pekonisiivuja ja ne oli jo savustettu ilmeisesti. Niissä oli eräpäivä toissapäivänä. Siinä meni yli 20 minuuttia kun ne oli uunissa. Palohälytin ei alkanut soida onneksi. Keitin myös vähän makaronia lihaliemessä ja söin toissapäiväistä kastiketta niiden kanssa sekä unohtuneen aamupalan vähän fitness muroja maidolla ja loput hillot. Olen melko täys. Tai no aamupalaksi taisin syödä eilisillan sipsit. En nyt sanoisi että olen täynnä, mutta maha kyllä ilmaisee itseään rasvaisuudesta.

Katson telkkaria ja odotan Selviytyjät Suomi jaksoa illalle. Heräsin ihanista unista ja menin vielä takaisin nukkumaan sen jälkeen. Kannatti vaihtaa lakana.

Never let anyone destroy you- Madonna tässä biisillä. Annoin kyllä. Sen jälkeen ollut hiljaista romanssirintamalla

Nyt on sunnuntai eikä mun edes omien sääntöjen mukaan tarvisi blogata.

Vielä 20 päivää halloween kemuihin. Voisi huomenna hakea Alkosta juomat jotka oon maksanut. Kysyn samalla mihin aikaan mun hyppynaru palautuu Lainappi sovelluksella sen lainasin mutta ei se siellä näy.

Joku kehui mun podcastia mutta ehkä se tarkoitti sitä Köyhien radiota jossa teen tuottajahommia. Pitäis laittaa sähköpostia sinne että tulevat nauhoittamaan jaksoa ja että ottavat sponsorinsa pois, kun ei ole kuulemma kaupallinen radio jne mutta ehkä se vain unohtui heiltä kun se oli kuulemma neuvoteltu kyllä sinne...

On mulla podcasti sen tilalla minkä poistin. Ei ole kuin muutama jakso. Sain lisättyä musiikkia aluksi jaksoon ja sitten en enää. Liittyy kai maihin joissa sitä ominaisuutta on julkaistu. Eipä ole asiaa juuri jutella mikrofoniin? Eilen kuuntelin loppuun yhden ya kauhu kirjan äänikirjana. White Smoke. Päähenkilö oli vähän kuin Neiti Etsivä mutta ei yhtä nopea hoksaamaan palasia yhteen ja sitä paitsi koukussa poltteluun ja ahdistunut paranoidisesti luteista.

Hohhoijaa. Mitähän sitä tekisi kun tämäkin savu hälvenee.

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy