ihmisoikeudet

Syvä rakkaus ja aavistukset mihin toiset soveltuu

 "Olisi pitänyt tehdä niinkuin Suomi." Katselen Niinistön vikaa lehdistötilaisuutta. Ei mitään hajua, ingen aning, miten amerikkal...

Translate

sunnuntai 10. lokakuuta 2021

Mitään ei ole tehtävissä sunnuntai ediitti

 Koko kämppä tuoksuu pekonin rasvalle. Mulla oli 2x140g pekonisiivuja ja ne oli jo savustettu ilmeisesti. Niissä oli eräpäivä toissapäivänä. Siinä meni yli 20 minuuttia kun ne oli uunissa. Palohälytin ei alkanut soida onneksi. Keitin myös vähän makaronia lihaliemessä ja söin toissapäiväistä kastiketta niiden kanssa sekä unohtuneen aamupalan vähän fitness muroja maidolla ja loput hillot. Olen melko täys. Tai no aamupalaksi taisin syödä eilisillan sipsit. En nyt sanoisi että olen täynnä, mutta maha kyllä ilmaisee itseään rasvaisuudesta.

Katson telkkaria ja odotan Selviytyjät Suomi jaksoa illalle. Heräsin ihanista unista ja menin vielä takaisin nukkumaan sen jälkeen. Kannatti vaihtaa lakana.

Never let anyone destroy you- Madonna tässä biisillä. Annoin kyllä. Sen jälkeen ollut hiljaista romanssirintamalla

Nyt on sunnuntai eikä mun edes omien sääntöjen mukaan tarvisi blogata.

Vielä 20 päivää halloween kemuihin. Voisi huomenna hakea Alkosta juomat jotka oon maksanut. Kysyn samalla mihin aikaan mun hyppynaru palautuu Lainappi sovelluksella sen lainasin mutta ei se siellä näy.

Joku kehui mun podcastia mutta ehkä se tarkoitti sitä Köyhien radiota jossa teen tuottajahommia. Pitäis laittaa sähköpostia sinne että tulevat nauhoittamaan jaksoa ja että ottavat sponsorinsa pois, kun ei ole kuulemma kaupallinen radio jne mutta ehkä se vain unohtui heiltä kun se oli kuulemma neuvoteltu kyllä sinne...

On mulla podcasti sen tilalla minkä poistin. Ei ole kuin muutama jakso. Sain lisättyä musiikkia aluksi jaksoon ja sitten en enää. Liittyy kai maihin joissa sitä ominaisuutta on julkaistu. Eipä ole asiaa juuri jutella mikrofoniin? Eilen kuuntelin loppuun yhden ya kauhu kirjan äänikirjana. White Smoke. Päähenkilö oli vähän kuin Neiti Etsivä mutta ei yhtä nopea hoksaamaan palasia yhteen ja sitä paitsi koukussa poltteluun ja ahdistunut paranoidisesti luteista.

Hohhoijaa. Mitähän sitä tekisi kun tämäkin savu hälvenee.