ihmisoikeudet

Tuitui tuutilullaa

 Postia. Kortti Ranskasta sendsomething kautta. 9 atc korttia kun olin tehnyt swapin niistä niin se palautui jo toinen sellainen. Kutsu kave...

Translate

lauantai 23. lokakuuta 2021

I go liquid when you come around --Rasmus

 Jaha. Herran vuosi 2021 ja mä joudun ulosottoon. Mulla ei ole ollut tonnin verran hyppylää 2017, eikä minään muunakaan vuonna. En edes ala stressaamaan miten kummassa saisin maksettua 1009 euroa. Ei ne voi ottaa suojaosuuden yli, eikä mun tulot edes ylitä suojaosuutta. Juurikin menen kaverin luo ja tehdään makaroneja soijarouheella ja munamaidolla. Jos ei sen köyhemmäksi mene... en tiedä mikä on.

Jatkossakin varmaan poltan tupakkaa ja saan patteja. Mulla on nyt kainalossakin yksi ensimmäinen sitten 2016. Mitä iloa on elää nolla tuloilla eikä voi edes kuulua yhteiskunnan alimpaan luokkaan. Odotella köyhän kuolemaa.

Tietysti jos pääsisin kelan päätöksellä työkokeiluun ja saisin kuntoutusrahaa, niin ehkä ulosotto veisi sen. Mutta mikä helvetin motivaatio mulla sitten olisi mennä tekee työtä. Että saisi velat pois vai. Voi kun on hunajaa.

Mulla on 8.11. aikaa laittaa Gothialle se tonni. Jos alkaisin maksaa sitä jostain, niin eläkkeestä joka tulee 7. päivä ja asumistuesta 4. päivä ja sitten mulle jäi takuueläkettä vähän niinkuin "elämiseen" (joo tiedän mulla ei ole oikeutta elää) niin jos en maksa vuokraa ensi kuussa niin totaaaa puuttuu vielä ainakin 300 euroa???

Voisin tietty myydä mun vanhan käsikonsolin satasella ja sit mun sijoitukset toki muutenkin otetaan pois varmaan ja mulle ei jää mitään turvaa esim. jos hamsterille käy jotakin tai tarvii eläinlääkäriä.

Mä en tee muuta sit, kun nukun joka ikisen hetken ja mietin kaikkea satunnaista vuodelta nakkimuusi. Ja tietty toivon kuolemaa entistä enemmän tässä epäreilussa Suomessa äitimaassa