ihmisoikeudet

Ei yhtään näytelty lähinnä keskeytetty

 Kirjoitin pitkän sähköpostin ja sitten gmail kaatui. Ei löytynyt mitään luonnosta. En tykkää tästä yhtään. Kävin syömässä perheen kanssa ra...

Translate

sunnuntai 3. lokakuuta 2021

Miksi kaikki miehet valitsee Sauronin puolella tappelemisen en tajuu

 Löysin kivan Taru sormusten herrasta strategiapelin. Valitsin hyvikset ja Rohanin ratsumiehet, että pääsen tappelee Èowynillä mutta kyllä mun haltiasoturi on yhtä uskollinen ja konkari vielä saa vähän kokemusta, niin siitäkin tulee hyvä tappelussa. Kaikista eniten vihaan näissä peleissä sitä että joku voimakkaampi tulee ja vie multa kaikki materiaalit, tuhoten pelini kokonaan. Yleensä olen jaksanut sen verran pelata näitä että suoja loppuu.


Taustalla on youtubesta musiikkia Keskimaasta. Akku loppu ja kaikki komentajat on hommissa muutaman vartin, joten pitäisi kai keksiä muuta tekemistä. Eiliseltä jäi suklaalevy kun tilasin Foodorasta ruokaa ja lähetti tuli tunnin päästä kylmien ruokian kanssa. Söin sen ja loput 1/4 pitsaa aamupalaksi. En kyllä tästä lähtien tilaa suureen nälkään mitään. Inspiroiduin My 600lb life -sarjan syöpöttelijästä, mutta on se vaikea elää liikakilojen kanssa.

Sohvapöytä tuli eilen ja sohvalla on nyt ihana oleilla.

"I AM NO BRO!" *kills*

Melko tylsä sunnuntai. Pitäisi vedellä hautoa leuan pientä märkärupea mutta en tiiä sitten jaksaisiko. En edes juo vettä, tarpeeksi. Kaukana olen merenneidosta.