Joka kirijain tarkalleen lukewi tahi minua julkaisettavi

 Mulle tuli postissa lainatarjous kun olen jossain markkinointirekisterissä, joten kävin huvikseen tutkimassa myöntävätkö: kun mulla on vielä pari merkintää.. Saa heittää vesilintua heidän turhilla paperisodilla. 

Nyt

Mutta jos saisin tonnin ylimääräistä niin maksaisin ehkä pois yhden vuokravelan 2016 vuodelta. Ei mun vuokranantajilla ole kiire heittää mua pois silti kun olen hyvä ja maksan luotettavasti vuokrani, mutta niiden piti remontoida tosin sillä, joka niiden asuntoja on rempannut, meni tunto vaikka ei löydetty mistään vikaa.

Muutenkin huonosti menee. 

Muilla siis sinua huonommin, kuten huomaat. Mutta ehkä sun äidinäiti voisi myös olla skitsofreeninen joten sulla oisi 60% suurempi todennäköisyys sairastua.(Tai 45% tai 25%, heitin nyt vaan pyöreän luvun) Siellä missä koti, myös päivän lämmin ateria eiku

Ellokselta tuli muutamat mummo pöksyt. Ne oli kyllä vähän isoa kokoa. Pari vaatteenmittaa meni yli. Ei kiristä yhtään, lähinnä yltää tissien alle shortsit ja pökät. Odotan adventtijoulukalentereita ja asokselta sekä marks&spenceriltä vaatteita vielä. Niiden pitäisi tulla vielä tämän kuun puolenväliin.

Voisin saada kyllä jotain 34e/päivä ylimääräistä kuntoutusrahaa jos menisin työkokeilua tekee. Siinä kestää ihan varmasti ensi vuoteen kun löytävät mitään mulle media-alan painajan hommia. Jokainen on niin sisällöntoteuttajansa nykyään ja muutenkin ne kaksi vuotta amista taisi olla jotain valtion maksamia opintoja. Kääk, vesilintu, otatko?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rikkaat kyykyttää jo ihan tarpeeksi alempiarvoisiaan ja kuitenkin varastavat vaikutteet ja kaiken ihailtavan outouden sattumalta kun mikään ei ole enää alkuperäistä

Miksi kaikki miehet valitsee Sauronin puolella tappelemisen en tajuu

Synttäriaatto

On jäykkää ja sitten on niskaa ja sitten on nuudelia ja sitten on jalkoja