Odotuslistani

Hae tästä blogista

Through a grindr called ChatGPT, a rewrite

 Station's Staff of Destiny: Nonbelievers Need Not Apply I had a conversation with my best friend about rainbows, trees, and the plight ...

Translate

perjantai 22. lokakuuta 2021

Lumi yllätti autoilijat taas melkein

 Näpit jäässä. Siellä luvattiin lunta. *katsoo ikkunasta* jaha no loskaahan se siellä. Koko päivän tuli vettä. Käytiin Lielahdessa spr:n kontissa, kierrätyskeskuksessa, mustalla makkaralla ja lidlissä. Sain farkut, nahkaisen laukun, keltanahkaisen tuolin, ja äidillä oli mulle uusi peitto ja tyynynsuojus, ja sain pikkusiskolta ilmeisesti jonkin zombie kit meikkausjutun, joka vaikuttaa vähän lapselliselta mutta ehkä se vielä toimii. Ei mennyt paljon rahaa. Ostin yhden pokaalin, pari "tulppaanin muotoista" tai ainakin sinne päin lasia calvadosille ja boolimaljan kauhan. Ei silleen mitään turhaa!

Ruokapäivitys: Mustamakkaran jälkeen. Tein uunissa pannupitsan ja lämmitin mikrossa fondantin... siellä oli sisällä jotain "sulaa" kinuskia tai suklaata tai jotain. Söin yhden suklaan feikkiä tobleronea myös. Join yhden kaljan joita kai ostanut toisen joskus ihan lämmin ollut pöydällä mutta janoon ihan okei. Aamupala oli vajaa omena, josta olin antanut hamsterille pientä viipaletta jo pari kertaa.

Peliuutinen1: Mun Nintendo Switch tuli eilen postista. Tai no, söin samalla hesestä aterian kun hain sitä. Niin mä siirsin käyttäjän ensitöikseni uuteen laitteeseen, ja sinne meni kaikki mun animal crossing tallennukset. Voi rähmä!

Peliuutisia: Äsken vaihdoin Rohanista Gondoriin mun LotR:Rise to War pelin, kun Mordor koko ajan otti mun alueita kuin pelinappuloita ja kyllästyin. Huom. maksoi 1500 timangia se vaihto. Nyt oon aika lähellä jos haluaisin yrittää saada Epäkuolleita haamuja omaan rivistöön. Pelissä kun on spesiaaleja armeijoita kuten kotkat, beorningit ja nuo aaveet. Jos olisin mennyt vaikka Lothlorieniin, olisi hyvin voinut päästä kotkia lähelle mutta se olisi ollut tuuria. Mulla ei ole juuri edes yhtään armeijaa tehtynä niin musta tuskin on apua missään. Mutta meninpähän Gondorin apuun. Sitä paitse joku vanha pieru Metheany tms tyyppi mun entisessä Rohan killassa oli täysi kusipää ja harhainen ja selkeästi häviäjä. Ansaitsi kyl jäädä yksin sinne. Yritän saada mun komentajia lähemmäs maksimitasoa 50, ja odottaa että ne saisi pitää seuraavalla Kaudella.

En ole kuullut yhdestä kaveristä mitään kohta viikkoon. Ei ole ollut instagramissa, ei vastaa myöskään whatsapp tai tekstari ja mua huolettaa. Sen piti tulla mun juhliin. Ehkä jokin sen romanssi on johtanut mustasukkaisuuteen ja sille on käynyt köpelösti tai muuten ottanut hatkat.

Joo ei kai täs. Huomenna bestiksen luo illemmalla. En tiedä mitä joisin, mutta koska mulla oikeastaan on ollut selvät suunnitelmat, heko heko. Onneksi mulla ei oikeastaan ollut mitään kevyempää "syksy"takkia vaan mulla on monet talvitakit. Käyttöhön nääs.

Rahaa on vielä satanen ja pitäisi elää 2vk. Joten jos poltan joka toinen päivä askin, röökiä, niin muuhun ei jää rahaan. Jes, sounds like a plan.