ihmisoikeudet

Hysst...

 Kävin luovuttamassa verta. Konsultoivat lääkäriä jopa että voinko luovuttaa koska lääkkeet. Jotenkin parempi olo kun päässyt eroon verestä....

Translate

tiistai 26. lokakuuta 2021

plot hole

Yhtä juttua en tajua Locke&Keyssä. Ne demonit jotka ampuu itsensä portaalista tähän maailmaan ja päätyy möykyiksi "kuiskaavaa rautaa". Miksi ne haluaa tulla tehdyiksi avaimiksi, löytyy kun niitä tarvitaan ja muutenkin auttaa kaikkia Locke perheen jäseniä? Liittyykö se jotenkin siihen miten loput on sen oven takana ja sitooko niitä se jotenkin? Haluaako ne hyvää, tulla käytetyiksi? En tajua. Se yksi avainten vartijoista joka oli jäljellä, väitti että avainten käyttäminen koukuttaisi. Selkesti täytyy olla Locke ettei jotain pahaa satu kun niitä käyttää? Montakohan niitä avaimia jo on. Pitäisi melkein ostaa kirja tai katsoa jonkun YouTube selitykset aiheesta. Alunperinhän tarina oli sarjakuva.

Olen kohta katsonut toisen tuotantokauden joka ilmestyi hiljaa sen jälkeen kun aloin katsoa.

Aamupalaksi söin karkkia, sitten lämmitin pitsan. Varmaan juon loput boolit tässä lähiaikoina, kun halloween kemut taisi kuivahtaa kokoon. Yksi katosi kokonaan, toinen löysi töitä sille ajalle, ja en halua pitää niitä kaksistaankaan. Olen vähän luovuttanut kaikessa siivouksessa ja koristeluissa jne. En ole juhlatuulella.