ihmisoikeudet

Aplodeja minulle tästä itsetuntemuksesta jota on kertynyt

mutta siivotaan nyt ensin pient√§ kaksiota lattialistasta parvekkeennurkkaan kun miksip√§ei  Muutamassa tunnissa saa aikaan vaikka mit√§ kun va...

Translate

keskiviikko 20. lokakuuta 2021

ūüĎÄūüĎĽ

 Tyls√§ p√§iv√§ eiliselt√§ j√§i v√§list√§ julkaista. Tilasin pitsan, katsoin yhden leffan, l√∂h√∂ilin sohvalla y√∂paidassa, koko iltap√§iv√§n sain hukattua ja silleen, teknologia petti puhelimesta ja otin yhteytt√§ Apple tukeen. Tilasin illalla Squid Game maskin cdonista. Siell√§ on kylm√§ ja tuntuu edelleen ett√§ mun k√§mp√§ss√§ my√∂s, vaikka taitaa olla se 22 sis√§ll√§. Laitoin pitk√§hihaisen vaaleanpunaisen paidan ja farkut jalkaan, ne on uudet. Tuo ratikanv√§rinen punaruskea huppari my√∂s oli hyv√§ vaate. Eritt√§in perusvaatteita. 

Pitäisi kai käydä kaupassa, kun ei tee mieli syödä mitään, mitä mulla on, tai puuttuu juustoraaste että voisi väkertää pitsan. Ehkä syön muroja aamupalaksi. Keitän lisää teetä. Remonttityypit on hakannut kattoa seitsemästä asti mutta mä nukuin pitkään. Tuli paljon kaikenlaista ilmoitusta puhelimeen.,: vihollinen hyökkää, ota lainaa, joku jakoi kuvasi tarinassaan syyskuulta, oletko tämä sinä? jne

Mulla on vasta ensi viikolla menoja kaupungin suuntaan. Tietty aina voisi vähän pestä pyykkiä, imuroida, tiskailla, mutta ei mulla nyt ole kamalaa tiskivuorta ainakaan. Suklaakiisselin teosta jääneet kattilat on lionnut pitkään.

Mun uusi lyhyempi kampaus "nousee" jonkin verran kun mulla on kiharaa. Tämä yhdessä uusiin vaatteisiin, aikuisempi olo? Kun pitäisi pukeutua ikänsä mukaan, eikä samoin kuin 20 vuotta sitten. Ei mulla silloin ollut kiharoita, ihan suorat hiukset.