ihmisoikeudet

Kuules persikka, anna sen putkimiehen ottaa sut kiinni kun käy sääliksi että oot aina sen pahiksen luona

 Katsellut YouTubea... kaikenmaailman videoita mitä tallentanut 5-6 vuotta sitten Katso myöhemmin- listalle. Tai jotain? Yksi video sai mut ...

Translate

keskiviikko 20. lokakuuta 2021

👀👻

 Tylsä päivä eiliseltä jäi välistä julkaista. Tilasin pitsan, katsoin yhden leffan, löhöilin sohvalla yöpaidassa, koko iltapäivän sain hukattua ja silleen, teknologia petti puhelimesta ja otin yhteyttä Apple tukeen. Tilasin illalla Squid Game maskin cdonista. Siellä on kylmä ja tuntuu edelleen että mun kämpässä myös, vaikka taitaa olla se 22 sisällä. Laitoin pitkähihaisen vaaleanpunaisen paidan ja farkut jalkaan, ne on uudet. Tuo ratikanvärinen punaruskea huppari myös oli hyvä vaate. Erittäin perusvaatteita. 

Pitäisi kai käydä kaupassa, kun ei tee mieli syödä mitään, mitä mulla on, tai puuttuu juustoraaste että voisi väkertää pitsan. Ehkä syön muroja aamupalaksi. Keitän lisää teetä. Remonttityypit on hakannut kattoa seitsemästä asti mutta mä nukuin pitkään. Tuli paljon kaikenlaista ilmoitusta puhelimeen.,: vihollinen hyökkää, ota lainaa, joku jakoi kuvasi tarinassaan syyskuulta, oletko tämä sinä? jne

Mulla on vasta ensi viikolla menoja kaupungin suuntaan. Tietty aina voisi vähän pestä pyykkiä, imuroida, tiskailla, mutta ei mulla nyt ole kamalaa tiskivuorta ainakaan. Suklaakiisselin teosta jääneet kattilat on lionnut pitkään.

Mun uusi lyhyempi kampaus "nousee" jonkin verran kun mulla on kiharaa. Tämä yhdessä uusiin vaatteisiin, aikuisempi olo? Kun pitäisi pukeutua ikänsä mukaan, eikä samoin kuin 20 vuotta sitten. Ei mulla silloin ollut kiharoita, ihan suorat hiukset.