ihmisoikeudet

pe 19.4- klo 19.44

 Kävin juttelemassa psyk. hoitsulle. Se ei ollut sama jolle yleensä kevennän mieltäni (koska olin ajoissa! niin joo ja kahvin ja munkin ehdi...

Translate

perjantai 1. lokakuuta 2021

Jaa me kirjoitam, ja myö kirjoitaam

Tsssk tsskk T. Helmi

01.10.2021 15:00


Katselin minimalisti videota googelin omistamasta juu, tuubista. Hän sanoi, "You've paid enough! of your energy, space, money..." ja päätin jatkaa raivaustani jossa kaikkea turhaa, kulunutta, vanhaa, likaista, rikkinäistä jne päätyy roskiin

Tällä erää meni yksi vhs, pari kirjaa, pari vaatetta, rikkinäinen pyykkikori ja pahveja ja ilmaislehtiä ja pari paria kenkiä.

Ikuisuusprojekti olisi saada tuo mun ruokapöytä raivattua tyhjäksi sen sijaan että siirtelen edestakaisin tavaraa. Haluaisin olla järjestyksellinen, kun en nyt ole.

Kanahäkissä on vielä lisää kirjoja ja sekalaista sälää. Arvokkain esine siellä on ehkä kirkasvaloherätyslamppu tms.

Ostan harvoin vaatetta. En kulje designer kuteissa. Kokonikaan ei mahdollista pitää ylläni mitä tahansa markettikokoja. Tilaan sitten laskulla meikkejä tai elektroniikkaa. Lataan laittomasti leffoja, pelaan switchillä, kirjoitan kirjeitä, bloggaan, olen paljon älyluurilla... iltaisin hamsterin kanssa vietän aikaa mutta ainakin ruokin ja vaihdan vedet ja sopertelen vähän.

Mua ei oikeastaan kiinnosta iPhone 13 jne kun en halua joka kerta näyttää naamaani sen tekoälylle jos haluan puhelimeni auki. Mieluummin painan sormenjäljen nappiin. Olen analoginen ja olo on alaston kun mulla ei ole rannekelloa. Jokin älykello, haha, antaisin vielä sydämensykkeenikin tietoon tekoälyille...

Eilen illalla yksi tuttu, jolla on nykyään eettisesti epämääräinen työpaikka viestittelemässä miehille jollain huijaussivustolla, alkoi väittää kaikenlaista meidän ystävyydestä, ja oli ärsyyntynyt äidilleen ja mulle kaikesta... no hänellä on autismi ja muutenkin mua jokusen nuorempi mutta en mä voi lokeroida kaikkea sen sanomia asioita aina jonkin tietyn asian vuoksi tapahtuvaiseksi... en osaa analysoida.

Kenellä se huono itsetunto on ja miten monen asian "yläpuolella" sitä voi olla? Kuinka vähän muista kuuluu välittää, ja paljonko omassa seurassaan kuuluu osata viettää aikaa paremmin? Jos vanhemmiltaan perii raha-asioiden hoitamisen, köyhät pysyy köyhinä ja yksinäiset yskiskelemässä yksinään ja, ei pysty vaikuttaa jos ei peri mitään rikkauksia ja opi sijoituksia ja säästämään ja muutenkin pelailee rahalla. 80% suomalaisista saa Kelasta rahaa joten miksi en minäkin?

No siis ei mulla tässä mitään loppu yhteenvetoa. Elämä on kärsimystä ja ei ole tietä rauhaan, rauha on tie ja muuta viisasta "jollakulla menee aina huonommin" ja kaikella on tapana järjestyä. Pitää pään kylmänä ja kovettaa sydämensä ja ryhtyy sen mukaisesti kohtelee muita.

Arvot ja tunteet ovat minulle vieraita käsitteitä ja kaikki Wikipedia artikkelit päätyy lopulta takaisin filosofiaan. Uusi salaatinlehti kääntyköön teidänkin elämässänne! Tuota otsikkoa jäi vaille joten hamsterini terkut hillopurkista. ((Pääasia että itse tyytyy elämäänsä. Eiku))