ihmisoikeudet

Aplodeja minulle tästä itsetuntemuksesta jota on kertynyt

mutta siivotaan nyt ensin pientä kaksiota lattialistasta parvekkeennurkkaan kun miksipäei  Muutamassa tunnissa saa aikaan vaikka mitä kun va...

Translate

maanantai 25. lokakuuta 2021

Harmoniassa ja balanssissa kaikki katumukset ennen kuin alkaa jotain tehdä

Ihana suihku, ihanat hiustuotteet. Hilsettä vastaan eri tuotteita. Hiuksia löytyi lattiakaivosta. Ei tämä paha ole mutta lyhyempi polkkatukka ehkä. Kävin aamusta terveysasemalla injektion kanssa, ja olen katsonut Locke&Keytä koko päivän. Jos en ole pelannut LotR:rise to war:ia. Laitoin toisen peräpuikon kun sitä aluetta on kutissut, niissä on kai eräpäivä 11/21 mutta tuolla niitä on jääkaapissa. Söin keksejä, pienen cokiksen janojuomana ja loppuja spritejä, sipsejä, banaanin, muutaman hampurilaisen muotoisen karkin ja juustolla ranskanleipää mutta olisi kai pitänyt tehdä jokin lämmin ruoka mikrossa tai uunissa kun tuntuu väärältä napostella noita. Mielessä käy "mitä jos" joskus ei ole enää rahaa ostaa ruokaa tai mitään ja vain pitäisi käyttää kaikki heti johonkin nyt. Ei tule se, että velkoja pystyisi maksaankin.

Ai niin mulla on vieläkin hakematta lähikaupassa ne pari Elisalta tilattua juttua mitä en muista käydä hakemassa. On tässä vielä muutama päivä aikaa.

Postissa tuli jokin halloweentervehdys Amerikkalaiselta kirjekaverilta, melko pieni kortti. Hänellä on kai mun vanha osoite.

Mutta joo. Ei huvita tehdä tiktokkeja eikä päivittää facebookkia tai instagramia ja twitterkin on pahan olon purkamiseen. Alan myydä hulluutta pulloissa. Siis kirjoittaisin ylös, jos saisin. Tässä on nyt pitänyt opetella kikattamaan ja keksiä liikuntaharrastus. Välillä yritän osua sormenpäillä ylös ovenkarmeihin ja venytellä kyttyrääni suoraksi. Aina kyhjötellyt tietokoneella, ei ole edes älypuhelimesta johtuva niska. Se on vaan "helpompi" nojailla.

Aloitin animal crossing saaren alusta pienen mokan takia, ja odotan päivitystä siihen samalla. En ole myynyt vanhaa switchiä pois vielä. En ole kyllä juuri imuroinut tai laittanut puhtaita vaatteita pois. Hädin tuskin kerään roskat pois kun syön. Vien roskia. Ehkä mun pitäisi ajatella että kotini on linnani enkä kutsuisi tänne ketään. Kukaan ei ole sen arvoista. Murusten jättäminen ja ghostaamiset ja muut ettei olla tekemisissä on niin tuttua. Sitä vain odottaa että kaikki jättää.

Syön, juon ja häivyn. Lopun aikaa kärsin salassa ...tai no salassa ja salassa mutta tätä tuskin kukaan lukee ja mulla on kuulemma jokin nettipersoona.