ihmisoikeudet

Ich kann kein Deutsch

 Aikaa on lentänyt 6kk siivillä siitä kun mulla viimeksi oli täällä vieras sohvalla nukkumassa viikon. Sillä tyypilla on myös vielä kuukaude...

Translate

torstai 28. lokakuuta 2021

Kohti ääretöntä ja takas maanpinnalle

 Pitäisi vielä unboxaa nuo animal crossing amiibot mutta taitaa olla liian pimeä jo. Siis kuvata vaikka tiktok video tai muuta. Just tunnin katsoin promovideota Feisbuukkenin uudesta nimisaattorista ja tuo "meta" joka viittaa koviin huumeisiin eli kreikkaan niin tota, sai pääni ihan tuolle puolen psykoottisuutta jo kaiken sen muun lisäksi mitä tänään oli!! Tunti, juttelen hoitsulle. 2,5 tuntia juon ihmisten (nörttityttöjen) teemiitissä teetä 4-5 kuppia. Tunti. Jaksan keskittyä. Mihin?

Kuulemma joskus olin kirjoittanut "jotain tosi hyödyllistä" ja mun miittiemäntä tunnisti mut. Siksi sillä oli niin flabbergasted tyrmistynyt ilme kun avasi mulle oven?? Muistot kärjistyy. Pitäisi heti selvitellä mitä hyödyllistä olen sit tuottanut koskaan!!!

Postissa tuli kirje.

Olen jakauttanut mun iloa nyt vähän eri some pohjille. Hampsteri sai uutta muonaa ja koirankeksiä ja maissia. Silti ei ole just nyt pyörällään vaan odottaa mua menevän nukkumaan. Mun huokailunurkkaan sänkyyn missä kahistelen peittoa ja saatan hiljaisella pitää musaa tyynyn vieressä. Kun neiti juoksee pyörällä. Aktiivinen yöotus muka.

Eniveissöni! Teet. Join eukalyptus, laventeli, hawaiian blue, ja aluksi jotain mikä kuulosti hyvältä sekä kannusta jotain valkoista teetä tms. Käytin paljon hinajaa ja vähän sokeria, söin keksiä kakkua jne omat eväät yhden kananmuna-lohi wrapin ja muutenkin "aterian" sipseineen, heh heeeee

Mulla oli paljon yhteistä sen naikkosen kanssa joka siellä asuili. Samanlainen kuulo kun mulla, kun sanoin jotain "siistimpi kuin mulla" niin se kuuli sen ja pyysi toistaa vaikka kyse oli magneettisesta muistitaulusta. *pyyhkii silmää ja naurahtaa itsekseen muistoilleen*

No mutta joo. Nörtit puhuu aika paljon. Siitä mistä niillä on puute. Arjalaisesta laihasta blondista suomalaisesta yhteiskunnan hyväksymästä kardashianpeppuisesta jostain ideaalista joka on kuin ilkeä japanilainen mummo jota kulttuuri kuitenkin käskee kunnioittaa.

Ei vaan. En ole edes kovin hyödyllinen jos niinku itse mietin omaa hyväksynnän kaipuuta viime aikoina.

Sain aikaan meikkiharjojen pesun ennen lähtöä ja sillä oli niitä pestyjä meikkiharjoja siinä pesukoneen päällä varmaan 5x määrä mitä itse omistan. Ja se tee! once you go loose, you never go back to bagged tea

ENIVEISSÖN. Ahdisti jutella asioita sen hoitsun kanssa mutta en kauheasti tärissyt jälkeenpäin. Ja hyvä että myöhästyin yhdestä bussista niin olin vain 4 minuuttia etuajassa.

PRIKULLEEN.

Kyhjötän tässä läppärillä. Mutta ei kaikki mahdu tälle virtuaalipaperille. Haluaisin jonkin muistion joka olisi mun aivoissa sisällä, samoin kuin silmälasit joilla voi ottaa valokuvia. Niistä aina haaveillut. Tai sitten kehittää omaa "näkomuistia" jos sellaista on olemassa. Ei ainakaan klassisen musan kuuntelu juuri sateessa auta.

eikä mulla sit. Join vähän energiajuomaa tuossa. Kofeiinihorkkaan saanut aivoläpeni niin ei vaan tule enää mitään.