Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

maanantai 18. lokakuuta 2021

Kerrohan kuvastin

 Kämpässä on vähän kylmä, mutta tönäisin termostaattia hieman lähemmäs kolmosta ja se alkoi lämmittää. Uskalsin silti peiton alta pois.

Eilen oli kiinalaista buffettia ja illalla tilasin kotiin karkkia ja Herbal Essences shampoota ja hoitoainetta kotiinkuljetuksella. Perjantaina tulee rahaa seuraavan kerran ja mulla on vajaa viiskymppiä. Mitään en tilaa enää tässä kuussa, en edes postiaviomiestä Pakistanista.

Pitäisi saada kuulla onko juontajista toinen kipeä, tuleeko radiojaksoa. Menenkö tänään sinne.

Oli ihana nukkua uudella anatomisella tyynyllä. Hiukset pestyinä oikein kunnon aineilla. En sitten välttämättä tarvitsekaan heti parturissa käyntiä, kun eivät mene koko ajan takulle ja takkuja irtoa.

Kuukausi täytyy odottaa varaston täydennystä ja uutta switchiä. Mun 2018 toukokuussa ostetun käsikonsolin alareunassa näytössä menee pieni viiva.

Hain vähän vaatetilauksiani asokselta. Mutta siinä oli vasta uusin tilaus. Parhaat täisi olla nämä harmaat pieruverkkarit. Varsinkin kun mulla räjähtää hidradenitis suppurativa patteja. Masentavaa touhua. Muutamat uudet alkkarit tarvitsin myös ja ne oli melko isot. Koko 54/56 on ihan jättisuuri. Teltta suorastaan mutta toisaalta olenhan sairaalloisen lihava. Ei kai mun kuulu mahtua lastenkokoihin enää. Mahtuisi edes 42 ja puoli koon kengät mutta riippuen mallista tarvitsee olla 43 ja 3/4 näihin räpylöihin. Plus size koru oli liian pieni kaulaan joten se on nyt rannekoru.

Tiskasin eilen käsin ja pesin pyykit. Siinä ei nokka kauaa tuhissut. Mutta en päässyt ylös sängystä enää rasvaa kantapäitä.

Poistin varpaankynsistä lakat ja trimmasin lyhyemmiksi. Siinä oikein selfcarea parhaimmillaan. Yleensä jos muuten jokin sana puuttuu ja se on englannissa niin mä kyllä yritän poistaa koko lausekkeen. Toisin on instagram kuvatekstien laita. Käytän tahallaan englanniksi tunnisteita.

No mutta joo. Vaikuttaisi vähän ettei mun halloween kemuihin tule ketään ja saan juoda viinat yksin. Säästän karkit sitten seuraavalle kertaa, jos ketään tulee karkki ja keppostelee.