ihmisoikeudet

Ken lampeen kurkistaa, se kuvajaiseensa rakastuu tai ainakin Narkissoksella näin

Eskaloitui. Olen froggy lover

Translate

keskiviikko 27. lokakuuta 2021

On se lätty aina lätissyt

 Tänään piti olla torstai mutta saan sittenkin vielä yhden välipäivän olla tekemättä mitään. Hamsterille tilasin eilen jauhomatoja ja maissia jne tarpeellista verkkokaupasta. Ainakin se on syönyt ne kaikki aina melko nopeasti kun tarjonnut. Tyyppi ei tullut eilen esiin, kunnes olin itse sängyssä ja soitin hiljaisella musiikkia niin se oli juoksupyörällä.

Mun pitäisi varmaan kuntopyöräillä. Kunto huononee ja lihon kun vain nukun ohi aamiaisesta. Karkit ja suklaat pitäisi jättää pois edelleen. Mä ostin juhliin vähän jotain tikkareita yms mutta ne peruuntui kun kaikkea paskaa alkoi tapahtua. En ole kyl ikinä ollut näin yksin... silloin kun olin fyysisesti kunnossa niin muka olin psyykkisesti huonona. Nyt kun olen molempia niin jättäähän se arven sieluun.

Mitään ei haluisi tehdä. Ei ole mitään syytä herätä. Laittaa meikkiä naamaan, lähteä kävelylle, mitään. Huonossa hapessa on mun kannattimet. Syynä lähinnä tämän maan kansa ja syrjäisyys ja en tiedä mikä Suomessa oikein ei vedä millekään vertoja. Traumaattista, mutta en halua olla täällä. Pullaa, salmiakkia, ruisleipää, saunomista, ei tulisi ikävä edes helvetissä. Ja mä haluan vain sen todellisen kuoleman mitä babtistikirkkolaisetkin mainostaa.

Ei kukaan halua oppia tuntemaan minua ja mä en niitä haluaisi muutenkaan päästää lähelle. Mä kiusaan, ahdistun nurkkaan, ja muutenkin kaikki huono saadaan esille kyllä.

Onko mulla sitten yhtään FOMOA eli fear of missing out? Ei tässä vaiheessa enää voi jäädä mistään paitsi kun on tippunut ihan täysillä. Mulle sanottiin 2009 että odottavat tason laskua. Ihan sama mistä johtuu mutta ei kannata varmaan yrittää edes elää pitkään. Miellyttää ketään josta ei pidä, ostamalla esineitä rahalla, jota meillä ei ole.

Vai menikö mulla nyt elokuvien sanomat sekaisin. Fight Clubista ei puhuta mutta esineet omistaa sinut ja Trainspottingin viesti oli kai valita elämä ja tulevaisuus ja just ne kodinkoneet. Bilbo sanoo ettei tunne montaakaan hobitteja yhtä hyvin kuin he ansaitsisi.

No jaa, käännöskukkasia. Kohtauksia elokuvissa. Mun pää pilvissä. "muissa maailmoissa" ja jätetään Kajsa rauhaan "omaan maailmaansa" vai miten se meni. Jätetään äpärä vaille ystäviä, rahaa, kotia, turvaa, selviytymiskeinoja, mitään juttuseuraa vangiksi ulos vähissä vaatteissa ja tönätään jäiseen ojaan vaikka. Loppu.