Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Oh who- me?

 

431 triljoonaa globaali varallisuus josta oli nousua jokunen prosentti tänä vuonna.

 Kapitalismi, joko teet työtä sille tai olet sen ravintoa kuitenkin. Fossiilisten polttoaineiden luoma talouskasvu on väliaikaista. Kuuntelin aamulla brittiradiosta kun lontoolaiset paniikkiostaa polttoainetta. Joku oli kuulemma sanonut -joku onneton poliitikko- että autoilijat vähenee. Ja se eskaloitui? Tämäkin unohtunee.

Maapallon varat on niin lopussa ja ilmasto aiheuttaa äärioloja ja katastrofeja ja lajit kuolee. Kaikki paitsi tämä luomakunnan vieraslaji, ihminen.

Haluan vain piiloon maailmalta

Oon nyt käyttänyt vähän liikaa massia. Ostin eilen tarroja ja halloween juttuja verkkokaupoista varmaan yhtensä viidelläkympillä. Postimerkkejä neljälläkympillä. Äsken ostin ihorasvaa apteekista. Nyt syön taatelia. Synttärikakkua riittää varmaan vielä huomiseksi aamupalaksi.

Pitäisi pestä pyykkiä. En tiedä onko meillä palaveri Köyhien radio tiimissä. Sitten kolmelta lainappi sovelluksesta, yksi tulee kolmelta hakee multa digihyppynarua.

Tein eilen jonkun vanhentuneen persoonallisuustestin tai intuitio testin appilla. Hain appstoresta haulla apathy. Mun ruutuaika puhelimella oli laskenut aika paljon kun olen instagramin käytön rajoittanut 45 minuuttiin jne. Kuitenkin jotain kuusi tuntia päivässä muka

Szondi-testi:

Seksuaalinen asema

Liiallinen uhrautumisalttius ja rakkaus ihmiskuntaa kohtaan johtavat tarpeiden, myös seksuaalisen halun, tukahduttamiseen. Jälkimmäistä sublimoivat aktiivisesti sosiaalinen toiminta ja humanistiset teot.

Ego Drive

On olemassa käsityksiä todellisuudesta, jotka eivät ole täysin riittäviä. Tässä yhteydessä henkilö kieltäytyy noudattamasta yleisesti hyväksyttyjä normeja ja standardeja ja pitää niitä virheellisinä. Lisäksi itsetunto on korkea tai matala, käyttäytymisen hallinta vähenee. On mielialan vaihteluja, lisääntynyttä aktiivisuutta, helppoa häiriötekijää ja itsepäisyyttä. "Huonon" mielialan aikana päinvastoin esiintyy apatiaa ja voimattomuuden tunnetta.

Paroksismaalinen asema

Henkilö on itsekäs, se ilmenee kateudesta ja ärtyneisyydestä. Voi ilmetä aggressiota tai vihamielistä asennetta muita kohtaan. Raskaasta luonteesta ja luonteesta huolimatta henkilö pystyy hallitsemaan tunteita vakavissa ja vaarallisissa tilanteissa.

Kontaktiasema

Liian seurallinen ihminen kaipaa erilaisia ​​kontakteja. Tässä tapauksessa yleensä uusi kiintymys syntyy vanhan kiintymyksen taustalla. Yhteydenpito ihmisiin on pinnallista, usein tapahtuvaa ja hankalaa. Usein tällainen viestintä estää keskittymistä ja vaikuttaa työhön tai opiskeluun. Monet tuttavuudet ja lyhyet suhteet ovat yritys minimoida yksinäisyyden tunne. Jälkimmäinen ei siis viittaa ulkoisiin tekijöihin, vaan on subjektiivinen tunne, joka ilmenee kontaktien syvyyden puutteen vuoksi.

Luonne

Erikoispiirteitä ei löydy

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King