Translate

kävijäpiikki

Eniten haluan lisää seikkailua ja mikä parhaiten sopisi kuin unet

 Möin mun switch pelejä pois, jäi tasan yksi fyysinen peli tuohon. Tarvitsen sen sohvapöydän ja torista löytyisi sittenkin halvalla, jotain kivoja jos vain saan kuljetusta.

Ostin kermaperunat, omenoita, turkkilaista jogurttia ja röökiaskin mutta myös valkosuklaa tobleronea ison paketin... söin kermaperunat lihapullien kanssa ja olen ihan täynnä tuota suklaata jota jäi kolme palaa. Aloin katsomaan jotain elokuvaa, mutta mikään ei kyllä jaksa kiinnostaa.

Menin aamusta nukkumaan uudestaan ja näin kivoja unia. Saatoin maistaa huulillani kiimatipat märästä molosta. Näin yhden intialaisperäisen brittinäyttelijän tiktokissa ja hän tuli uniini, iZombiesta tuttu. Katselin sen tt videoita ja yritin saada päähäni missä olen sen nähnyt.

Eilen illalla tutkailin aika paljon Pinterestiä halloween kemujeni vuoksi, että mitä ideoita sieltä löytyisi. En silti alkanut väsää mitään koristeita. Maalaa tai leikkaa pahvista hautakiviä yhteen liimaamalla... Valvoin johonkin kolmeen, nukuin viisi tuntia. Aurinko suoraan osui silmiin ja heräilin

Mietin sitäkin pitääkö kaikki kirjoittaa ja kertoa tänne blogiin kun en ole edes itse big brotherien ystävä, inhoaja ja vihaaja enemmän, ja mikä tämän parempaa realitya

Jaa me kirjoitam, ja myö kirjoitaam

Tsssk tsskk T. Helmi

01.10.2021 15:00


Katselin minimalisti videota googelin omistamasta juu, tuubista. Hän sanoi, "You've paid enough! of your energy, space, money..." ja päätin jatkaa raivaustani jossa kaikkea turhaa, kulunutta, vanhaa, likaista, rikkinäistä jne päätyy roskiin

Tällä erää meni yksi vhs, pari kirjaa, pari vaatetta, rikkinäinen pyykkikori ja pahveja ja ilmaislehtiä ja pari paria kenkiä.

Ikuisuusprojekti olisi saada tuo mun ruokapöytä raivattua tyhjäksi sen sijaan että siirtelen edestakaisin tavaraa. Haluaisin olla järjestyksellinen, kun en nyt ole.

Kanahäkissä on vielä lisää kirjoja ja sekalaista sälää. Arvokkain esine siellä on ehkä kirkasvaloherätyslamppu tms.

Ostan harvoin vaatetta. En kulje designer kuteissa. Kokonikaan ei mahdollista pitää ylläni mitä tahansa markettikokoja. Tilaan sitten laskulla meikkejä tai elektroniikkaa. Lataan laittomasti leffoja, pelaan switchillä, kirjoitan kirjeitä, bloggaan, olen paljon älyluurilla... iltaisin hamsterin kanssa vietän aikaa mutta ainakin ruokin ja vaihdan vedet ja sopertelen vähän.

Mua ei oikeastaan kiinnosta iPhone 13 jne kun en halua joka kerta näyttää naamaani sen tekoälylle jos haluan puhelimeni auki. Mieluummin painan sormenjäljen nappiin. Olen analoginen ja olo on alaston kun mulla ei ole rannekelloa. Jokin älykello, haha, antaisin vielä sydämensykkeenikin tietoon tekoälyille...

Eilen illalla yksi tuttu, jolla on nykyään eettisesti epämääräinen työpaikka viestittelemässä miehille jollain huijaussivustolla, alkoi väittää kaikenlaista meidän ystävyydestä, ja oli ärsyyntynyt äidilleen ja mulle kaikesta... no hänellä on autismi ja muutenkin mua jokusen nuorempi mutta en mä voi lokeroida kaikkea sen sanomia asioita aina jonkin tietyn asian vuoksi tapahtuvaiseksi... en osaa analysoida.

Kenellä se huono itsetunto on ja miten monen asian "yläpuolella" sitä voi olla? Kuinka vähän muista kuuluu välittää, ja paljonko omassa seurassaan kuuluu osata viettää aikaa paremmin? Jos vanhemmiltaan perii raha-asioiden hoitamisen, köyhät pysyy köyhinä ja yksinäiset yskiskelemässä yksinään ja, ei pysty vaikuttaa jos ei peri mitään rikkauksia ja opi sijoituksia ja säästämään ja muutenkin pelailee rahalla. 80% suomalaisista saa Kelasta rahaa joten miksi en minäkin?

No siis ei mulla tässä mitään loppu yhteenvetoa. Elämä on kärsimystä ja ei ole tietä rauhaan, rauha on tie ja muuta viisasta "jollakulla menee aina huonommin" ja kaikella on tapana järjestyä. Pitää pään kylmänä ja kovettaa sydämensä ja ryhtyy sen mukaisesti kohtelee muita.

Arvot ja tunteet ovat minulle vieraita käsitteitä ja kaikki Wikipedia artikkelit päätyy lopulta takaisin filosofiaan. Uusi salaatinlehti kääntyköön teidänkin elämässänne! Tuota otsikkoa jäi vaille joten hamsterini terkut hillopurkista. ((Pääasia että itse tyytyy elämäänsä. Eiku))

Kerään kimpsut ja kampsut ja lennän pois seikkailuihin uutukaisiin

 Roskiin meni. Nurkista pois kansioita, pahveja, kenkiä, vaatetta, yksi VHS kasetti, kirjoja, lehtiä, ja pahvia sekä toisen eksän hajottamista pyykkikoreista. Turhaan ne täällä vie mun tilaa, energiaa, rahaa, ja enkö ole jo tarpeeksi niistä maksanut?! Seuraavana tällaisista kategorioista varmaan olisi parvekekukat jotka sinne on kuollut.

Mulla on leuassa märkärupi kun puristelin jotain finniä yöllä... laitan siihen bacibactia ja en ehkä mene tällaisena sitten tartuttaa sitä muille. Pitäisi hakea apsilta yksi paketti... siinä on chromecast.

Haluan olla järjestykselmällisempi (jos se edes on sana?) ja sijoittaa kokemuksiin ja elämyksiin, tulevaisuuteenkin ehkä. Ehkä jäädä miettimään negatiivisia ihmisiä ja asioita...

ehkä pitäisi myös sijoittaa uusiin vaatteisiin kohtapuoliin. Kaikki alushousut on melko kamalia ja housut kuluneita ja paitulit reikäisiä jne Ainoa huono puoli ettei oikein löydy vaatetta mun kokoiselle. Pitäisi kai tilata jotain kivoja brittivaatteita joissa on muhkusti materiaalia eikä ne tosiaan ole huonolaatuisia tai polyesteripaskoja

Join tuossa kahvia ja aamulla söin puuroa. Olin vartin kuntopyörällä. Suihkussa kävin vähän kun oli niin pölyinen ja tunkkainen olo? Avasin verhoja ja aamustahan mä heti oikeastaan meikkasinkin, mutta ne on nyt poissa.

flashbäkkiä joka sanasta ja ruudun tuijotus jatkukoon

 Kiva kun arkena herää taas seitsemältä kun työmiehet kapuaa katolle.

Nyt on jo ilta kun jatkan tätä. Kävin hakemassa kaupasta taas röökiaskin ja vein kirjekaverille kirjeen samalla postilaatikkoon. Muuten olen kuunnellut äänikirjoja ja pelasin switchillä Miitopiaa. Söin nuudeleita ja voileipiä. Nyt avasin telkkarin. Sen lisäksi pessyt pyykkiä ja yrittänyt järjestää niitä taas.

Kävin synttäri-illasta syömässä pubiruokaa ja se tuli lopulta ylös.

Sähköpostiin tullut hirveästi kaikenmailman alennuskuponkeja mutta taitaa jäädä ne käyttämättä.

Tossa mietin että mulle ollaan velkaa ja ne on luvanneet maksaa mutta se on kuitenkin minulta pois sillä välin. Ja joku väitti laittaneensa mulle tilille rahaa mutta ehkä se jotenkin väärensi sen kuitin kun ei ole kuulunut. Noh joskus täytyy myöntyä ja jos se ei kelpaa itselle niin paras olla omassa seurassaan vain. Rajat kiinni koska kaikki haluaa vain käyttää hyväksi, ellei sillä ole jotain kinkkiä orjuudesta tms...

Hiki on läskiä itkemässä. Eikä mun mielipiteellä sit muuten väliä miten tylsä päivä tämäkin on taas ollut. Toisaalta eri ikä vaihteeksi.

You don't turn 33 every day!

Got a birthday card in the mail from an American penpal lady. Also my new stamps arrived. I got a package earlier to pick up. It had a hamster ball in it and I immediately unboxed and set it up, sweating and trying not to break it, with little nails on the rims of each it's two sides.

I have 1,5 litres of red punch and I plan to drink that tonight at my best friend's place. I made it on Monday. There's strawberry vodka in it, lemon-lime sprite and strawberry juice. I plan to pick up some halloween party items on my way there, whish I ordered on the weekend... hopefully it won't be too heavy a package...

This morning I tried on different clothes I've worn now for years most of the pants at least, and made a tiktok of the outfits. It was like one minute and multiple outfits. Nobody seems to have seen it yet.

Yesterday food shopping with mum. Cleaning my flat for an hour, mostly trying to put away clothes and declutter what's in the little storage downstairs. I brought Halloween decorations up etc there was mostly more paper clutter and bags. Also getting rid of all the cigarette packets from my balcony.

I've watched some television and, movies off my macbook air laptop... ordered a chromebook if I could use my television as a bigger screen, since their both pretty near to each other already. I got a discount code in my mail today for extras from the electronical store, and could've used that discount on it ...maybe but too late!

If I had money I would buy clothes to be honest. I have worn everything for years. But I need like a wardrobe. Gray white black minimalist wardrobe goddamnit. Fashion can go labour it's child workers for all I care.

What else... I need like a low table in the middle of my living room... if I want to have that party and display some horror things and a bowl of punch... I already have a dining table full of clutter and stuff that I just keep moving from place to place and it never gets to be a free surface. I couldn't just swap table cloths that easy because the stuff needs to go. I'm not an organised person and maybe I don't throw enough stuff away. I mean I have given away a lot but never got anything in return... like furniture and kitchenwares (popcorn airfryer, waffle maker, etc) while I use the same water kettle and toaster I got in 2012... at least my microwave is new now?

I got too many books too. If I took my dry food off the one shelf of my ikea 3-shelf bookshelf, which is my pantry, I would still need more room for books. And books are heavy...

Why think about my interior decoration and my style, or stupid purchases on my birthday. Just killing time like any other day. 33 is such an odd number.

No kids, no dog, no job, no significant other, or any other "accomplishment" so far. Just stay tough and keep being hard on others I guess... my life mission is to know myself. Et cetera

Synttäriaatto

 Mun piti tänään käydä Punanaamiossa hakemassa tilaamani tavarat, viedä postiin yksi kirje ja pullot palauttaa. Sen sijaan kävin kaupassa äidin kanssa, ja hain kanahäkistä yhden laatikon tavaroita kuten vanhat halloween sälät ja siivosin vaatteita tunnin vaatekoreista ja kaappiin. En osaa heittää paljon mitään pois. Mulla oli moccamasterin pahvilaatikossa pelkästään pakkausmateriaalia. Ne on menossa roskiin sekä tupakkiaskit. Harmittaa ettei ole mitään sohvapöytää, saisin esille halloweenjutut ja kenties sitten myöhemmin boolimaljan ja snäksit jos sinne bileiseen tulee ketään? Voitaisi pelata lautapeliä jne. Tilasin itselleni chromecastin myös telia kaupasta. Eilen illalla tilasin hamsterille juoksupallon. Joku pelaa twitchissä venäjäksi Harry Potter ja viisasten kivi -peliä. Sitä vanhaa ysikytluvun joka mullakin on PC:lle mutta en ole saanut pelaa. Se vaatii jonkin ikivanhan windowsin version. Toivottavasti se pelaa loppuun ja kerää kaikki suklaasammakkokortit?

Olen syönyt liikaa tänään ja muutenkin lihonut. Aamuisin tulee tupakanruskeanharmaata kuolaa suusta lavuaariin. Sen lisäksi ikkunat oli höyrystyneet ja kosteutta vedin lastalla alas niistä aamusta.

Mulla on kuitenkin vaihtopäitä sähköhammasharjaan. Niitä putkahteli tuossa vähän väliä.

Joku ihme random numero soitti ja kysyi nukunko ja missä olen... kerroin että sillä on väärä numero...

Pitäisi täyttää jotain rasti ruutuun -mielenterveys kyselyitä ennen lääkärin tapaamista marraskuussa ja mä vain katsoin niitä ja olin että "nope"

Mutta joo. Katsoin loppuun yhden elokuvan ja vähän telkkaria ja istunut vessassa turhaan puhelimella paljon ja partsilla. Voisin käydä suihkussa ja alkaa hoitaa hamsterille vedet ja ruoat, ja sit nukkumaan. Eilen herättelin sitä, käytiin köydenvetoa salaatinlehdestä ja jaloteltiin sohvalla. Netissä lukee että sitä pitäisi käsitellä joka päivä, mutta en ole kyllä ehtinyt. Ehkä senkin takia häntä on masentanut.

Oh who- me?

 

431 triljoonaa globaali varallisuus josta oli nousua jokunen prosentti tänä vuonna.

 Kapitalismi, joko teet työtä sille tai olet sen ravintoa kuitenkin. Fossiilisten polttoaineiden luoma talouskasvu on väliaikaista. Kuuntelin aamulla brittiradiosta kun lontoolaiset paniikkiostaa polttoainetta. Joku oli kuulemma sanonut -joku onneton poliitikko- että autoilijat vähenee. Ja se eskaloitui? Tämäkin unohtunee.

Maapallon varat on niin lopussa ja ilmasto aiheuttaa äärioloja ja katastrofeja ja lajit kuolee. Kaikki paitsi tämä luomakunnan vieraslaji, ihminen.

Haluan vain piiloon maailmalta

Oon nyt käyttänyt vähän liikaa massia. Ostin eilen tarroja ja halloween juttuja verkkokaupoista varmaan yhtensä viidelläkympillä. Postimerkkejä neljälläkympillä. Äsken ostin ihorasvaa apteekista. Nyt syön taatelia. Synttärikakkua riittää varmaan vielä huomiseksi aamupalaksi.

Pitäisi pestä pyykkiä. En tiedä onko meillä palaveri Köyhien radio tiimissä. Sitten kolmelta lainappi sovelluksesta, yksi tulee kolmelta hakee multa digihyppynarua.

Tein eilen jonkun vanhentuneen persoonallisuustestin tai intuitio testin appilla. Hain appstoresta haulla apathy. Mun ruutuaika puhelimella oli laskenut aika paljon kun olen instagramin käytön rajoittanut 45 minuuttiin jne. Kuitenkin jotain kuusi tuntia päivässä muka

Szondi-testi:

Seksuaalinen asema

Liiallinen uhrautumisalttius ja rakkaus ihmiskuntaa kohtaan johtavat tarpeiden, myös seksuaalisen halun, tukahduttamiseen. Jälkimmäistä sublimoivat aktiivisesti sosiaalinen toiminta ja humanistiset teot.

Ego Drive

On olemassa käsityksiä todellisuudesta, jotka eivät ole täysin riittäviä. Tässä yhteydessä henkilö kieltäytyy noudattamasta yleisesti hyväksyttyjä normeja ja standardeja ja pitää niitä virheellisinä. Lisäksi itsetunto on korkea tai matala, käyttäytymisen hallinta vähenee. On mielialan vaihteluja, lisääntynyttä aktiivisuutta, helppoa häiriötekijää ja itsepäisyyttä. "Huonon" mielialan aikana päinvastoin esiintyy apatiaa ja voimattomuuden tunnetta.

Paroksismaalinen asema

Henkilö on itsekäs, se ilmenee kateudesta ja ärtyneisyydestä. Voi ilmetä aggressiota tai vihamielistä asennetta muita kohtaan. Raskaasta luonteesta ja luonteesta huolimatta henkilö pystyy hallitsemaan tunteita vakavissa ja vaarallisissa tilanteissa.

Kontaktiasema

Liian seurallinen ihminen kaipaa erilaisia ​​kontakteja. Tässä tapauksessa yleensä uusi kiintymys syntyy vanhan kiintymyksen taustalla. Yhteydenpito ihmisiin on pinnallista, usein tapahtuvaa ja hankalaa. Usein tällainen viestintä estää keskittymistä ja vaikuttaa työhön tai opiskeluun. Monet tuttavuudet ja lyhyet suhteet ovat yritys minimoida yksinäisyyden tunne. Jälkimmäinen ei siis viittaa ulkoisiin tekijöihin, vaan on subjektiivinen tunne, joka ilmenee kontaktien syvyyden puutteen vuoksi.

Luonne

Erikoispiirteitä ei löydy

Muistiinpanoja, profiilitekstejä, tehtävälistoja, rasti ruutuun jos saat aikaan mitään tänään #sundayfunday

Järjestelmällisyys olisi pop. Tuhlaan paperia ja digitaalista tilaa näihin muistilistoihini. Seuraavat kolme(3) tekstiä esimerkkeinä teksteistä joita syntyy (bloggaus puuttuu mutta ehkä saanut aikaan jotain tänään)

Kaunis koti
eteinen (alkaa siitä)
oleskelutila+televisiota
työpöytiä
sänky makuuhuonetta
keittokomero
siistit lattiat
ei haise pahalle
Liika tavara ei näy

  • Hi I'm a 33-year old woman living with a hamster in a metropolitan area here in Finland. Collecting used stamps, drying flowers, amigurumi, photography and photo manipulation, social media, writing blog daily, hamster care, meeting friends at our houses, paintings, gaming, boardgames, makeup and haircare, reading, logging my water and calories, minimalism and zero waste enthusiast and scanning my groceries to get points for a free spotify premium every 3 months or so, new movies and series as they are released I watch... quality of life, gadgets and clothes, most things interest me really...  I wear a wrist watch, have glasses and have been to psychotherapy. I graduated from 2-year vocational school for communications tech/media in 2019. Willing to receive any kind of mail, really. I am a bit of a hoarder lol, or at least don't enjoy throwing stuff away although I want to declutter. Postage is just expensive these days in Finland and gotten worse, loses everything. ATC my method of preference is handdrawn/handpainted. I'm a 90's kiddo. Favorite Music: Seether, top40 pop (uk), grunge and hard rock. I love... pokemon, harry potter, game of thrones, the hunger games, divergent, charmed, walking dead and zombis in general, under the dome, Seether (South-African grunge rock band now touring in USA etc), Supernatural, Dr. who, pentagrams, dragons, London, holidays and celebrations, dogs like terriers for example west highland terrier, labradors, movies, books, audiobooks, stickers, letters, crafting, junk journals, school, YA books, netflix, rarely drinking... a pack of human cigarettes I may sometimes get. Crochet or knit sometimes from yarn, play on nintendo switch and use my iPhone a LOT. Favorite Books genred: fantasy, horror, dystopian, best-sellers, book-to-movie, self-help and pagan/witchcraft books. audiobooks. Dislikes: I don't like "black" candy such as salmiakki or liquorice. or hershey's, that is the absolute worst tasting chocolate ever. I don't make pocketletters. I like to draw but used to make atc's every weekend almost... I'm pretty carnivorous about everything but will try to tell you if I dislike something. I have a couple penpals.


  •  Mulla on kuntopyörä, 5kg painolevy sekä kävipainot ja fitness boxing peli switchille ja pilates for dummies dvd kotona. Tykkään räjähtävistä lajeista, sulkapallosta sählyyn ja luisteluun... kokeilin salilla käymistä mutta tulin hikiseksi jo päästyäni sinne. En tiedä tarvitsenko enemmän kampaajaa, ammattijärjestelijää tai personal traineria. Painoa on ollut useamman vuoden jo 122-125 kiloa, enkä ole ikinä ollut näin painava tätä ennen. En juo tarpeeksi vettä tai saa kauheasti proteiinia kai. Harrastan hyötyliikuntaa mutta ahmin varmaan liikaa ruokaa. Yläkroppaan tarvisi voimaa. Tupakoin ja mulla on uniapnea. En oikein tiedä mistä alkaisin jos mua ei patista tai haasta.  Ota yhteyttä jos osaat auttaa tällaista apaattista, sosiaalisesti vetäytyvää tunteetonta kolmekymppistä naisihmistä.