Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Tuplapäivitys joulumaasta vaiko kenties aavikolta, no tuon selvittää vain maapallolainen

 Ruskettuneet jalkani yöpaidan housuissa jossa polvissa vetskarit pienen pedikyyrin jälkeen jota kipeästi kaipasi.


Söin vähän liikaa joulusuklaata. Konvehteja ja nougat patukoita. Yletyn silti varpaisiini vaikka onkin vaikea hengittää jos kauan kumartuu. Päässä soi 2015 kaunis ääni, Game of Thrones musikaalista, joka päättyy siihen että se lohikäärmeiden kuningatar, räppää "you can kiss my sandals" oikein occasion

Katsoin yhden leffan, kauhukomedian influensterista Abbie Rose. Sitä esitti jokin Kasia. Arvasin kuka pahis oli heti kun se esittäytyi! Koska olen niin ennalta-arvattavien trooppien kuningatar. Ja sitä paitsi läski nainen itsekin jos niin voi sanoa.

Lopussa oli hyvin kitetytetty että voit tehdä niin paljon enemmän jos kukaan ei tunne sua!!! Tai jos sulla ei ole itseäsi määrittelevää online preesenssiä eiku jotain hahmoa jota koitat luoda someen ollaksesi feikki.

Mutta joo ihan piristävää. Naurahdin sen kahdesti.

Miksi roskaa? Koska ennenvanhaan salapoliisityö alkoi niistä

 Aloittaisin jostain mössöstä- jotka myös aivoinani tunnetaan, kun kaikkea niin paljon epämääräistä lilluu pinnallla. 

Tarvitsee vain ottaa kännykkä käteen niin ajatukset harhailisi. Tai olenhan mä vaikea muutenkin. Just epäsovinnainen.

Piirsin eilen illan alastonkuvaa, jossa joku tunkee isoa kalua naisen takalistoon. Digitaalisesti piirrustetusta tuli parempi kuin alkuperäinen. Alkuperäinen ei ole mitään. Se kertoo ihan eri tarinan. Se on ääriviivat ja paljon kumitettuja kasvonpiirrettä. Tee oma hahmo.

opetustarkoituksiin

Laitoin sen sekä Twitteriin että Instagramiin, kun kerran jo valmiiksi sensuroivat minua vaikken ole mitään seksuaalista jakanut ennen. Ja miksi minua seurattaisiinkaan? (Lupasin myydä filen jollekin eteläsuomessa asuvalle tulostettavaksi julisteena, ensi kuun alusta)

Tein äsken poppareita. Proteiinijuoman tein aamusta. Huomenna on jo perjantai ja viikko loppuu. Tällä viikolla tullut muutama ohari ja peruuntunut meno, niitä en ole maininnut mitenkään missään.

Voi kääk, taas kirjeitä postissa. Eilen joskus kahden jälkeen olin 20 minsaa kuntopyörällä vaikka mulla oli todella kipeä gluteus maximus ja säteili kipu joka paikkaan.

Mutta niin, odottelen että saisin rahaa tilille, että voisin mennä ostamaan röökiä tai saisin ruokaa kun yöllä turhuuksiin, laitoin muutamia euroja. Mutta sain mielenrauhaa kai taas. Kun ei ole rahaa, ei ole huolia.

Parhaat taiteilijat oli köyhiä eikä heitä tunnistettu ennen kuolemaansa edes.

työotsikko:

Jumalanpilkkaa nimittäin Mona Lisan pyllistyksen näyttely mutta ilmeisesti blasphemy on vierassana ja taiteen kuuluu saada olo epämukavaksi


Työmiehet kuuntelee Bad Touchia radiosta ja naapurin koira haukahtaa.

Aamulla siivosin hamsterin kodin ja se vaikutti ihan tyytyväiseltä. Hän olisi karannut kuljetusboksista kyllä. Onneksi pidin silmällä.

boredom breaker. Tykkään tänään sanoista jotka alkaa pehmeellä beellä xD internetkansan arvoituksia ehtiikö mehiläiset kadota koska ihmiskunnalla neljä vuotta aikaa sen jälkeen?

Heinillä härkien kaukalon...

Kaikki tämän postauksen ajatukset hädin tuskin kasassa kuin räsynukke. Sinne tänne lisännyt rivin jos toisen ja sivulausetta. Ahdistus.

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King