Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Zombien lisäksi ihmispahuutta (kaikkien vihaamaa)

 Etuoikeutettu Karen seikkailee tässä nimikko kauhuelokuvassaan, jota aloin katsoa. Nauroin aluksi Hohdon omaiselle alulle, mutta aihe on silti vakava. Amerikan kulttuurista on noussut sellainen arkkityyppi ihmisiä esille, jotka on kareneita eli suvaitsemattomia erityisesti mustia vastaan, ja aina hakee esimiehen paikalle. Tarkoittaako hulluus muka sitä että olisit sarjamurhaaja. Onko rasistinen homofoobikko tuomittu toistamaan samaa roolia elokuvasta toiseen? En pidä siitä että jokin asia on "cringe" koska kaikkea pitää pystyä pehmoilematta käsittelee? Kaikesta tulee lopulta cringeä eli häpeällisen hampaita narskuttavan myötähäpeällisen huonoa p***aa eli kitschiä, se nyt vaan on sitä elämisen keveyttä.

Itse tein ehkä huonon ensivaikutelman eilen, tai sitten... noh, toinen juontajista sanoi että sovin hyvin porukkaan ja toinen halusi paltsua siitä mitä julkaistaan sosiaaliseen mediaan. En halua heidän väliin mitenkään ja toki jos otan ohjaksia haltuun niin voin tehdä jotain virhettä kun haluan sisältöä vain nopeasti ulos tms. ehkä vain turhaa murehtimista kun en ole itse pikkutarkka tai niin nopea kuin voisi luulla= teen vain sen mitä osaan? 

Itku pitkästä ilosta. Vastasin kyselyyn romanttisista suhteista, pettämisestä ym sokeritapailusta johonkin Facebookissa mainostettuun, kyselyyn ja siinä oli videoita muiden kulttuureiden tansseista ja tuskankyyneleet tuli jo heti ekasta. Varmaan alettava mainostaa omaa aseksuaalisuuttansa. Tähänkin blogiin tein tarkistuksen: kun mainostajien mielestä jotain seksuaalisuutta esittelen, vaikka ei voisi olla kauempana totuudesta!

Takaraivossa kummittelee kommentti "taattua Kajsan paska laatua" tai jotain siihen tyyliin mun oppimispäiväkirjassa.

Olen vain ollut koko päivän yöpaidassa. Söin purkin papuja, poppareita, ja tein uunissa ranskiksia ja loput kaksi kalapuikkoa.

Tilasin Prisman verkkokaupasta jotain ensi tiistaille kotiinkuljetuksella. Tietty äiti lupasi kauppaan tänään illalla. Luulisi että mulla oisi ruokaa vaikka jääkaappi onkin ihan tyhjä.

Niin kaverini tosiaan peruutti perjantai-illan perheessä sattuneen sairastapauksen vuoksi.

Kaikki on ihan perseestä, mutta hymyile!

Suolenliikkeitä ja muuta vihulaista kääröihin kirjattua

 Mun piti mennä tänään vielä kolmannen kerran laser karvanpoistoon kaulan karvantuppieni takia. Ne alkoi rehottaa varmaan ton sterilisaation vuoksi. Jos ne nyt uudestaan kasvaa karvat kun en mennyt, niin varmaan uudestaan sitten ensi vuonna. Ei ole varaa 79 euron hoitoihin just nyt. Harmillista etten onnistunut peruuttaa mun aikaa mutta mä yritin jo 28. elokuuta eikä viestiini vastattu joten kysyin nyt uudestaan eikä sitä aikaa löytynyt. Mistä mä olisin voinut löytää sen työntekijän oman puhelinnumeron, kysyn vaan. En halua että multa velotettaisi puolet vaan heidän varausjärjestelmän puutteiden takia. Sitä paitsi mulla oli kiire koko viikon, en muistanut koko asiaa kun kalenterissa oli pari juttua joka päivälle.

Illemmalla pitäisi mennä kaverille taas. Just näyttäisi siltä että tämä talo huputetaan tai sitten tuo on jotain aluskattoa. Homma kestää koko kuukauden. Eihän tänne tule valoa jos ne aikoisi paketoida muoviin tätä rakennusta.

En ole nyt käynyt vaa'alla mutta ruokajutut on kyl näkyneet vessanpöntössä. En tainnut ihan sulattaa litraa jäätelöä eilen illalla kun se vaahtosi ruskeana kelluvana haisevana kakkana melkein syömisen jälkeen. Laktoosi-intoleranssia tai kovaa  ruoansulatusta en tiedä miksi niin inhottavaa. Sen jälkeen juonut vain kolanmakuista makeutusaine limpparia.

Minä ja mun kaveri ollaan aina tultu huonosti toimeen tai riidelty jotain. Se on varmasti hauskaa ja sketsimäistä ulkopuolisille, jos kuuntelisi meidän juttuja, jos sitä ei olisi kestänyt sen yli kymmenen vuotta ja toinen on sun paras kaveri kuitenkin. Totuus ja onnellisuus ei synergioi. 3/5 Mutta aina sitä kai oppii muilta jotain kun ne kerran sun elämään on tulleet. Me ollaan niin erilaisia. Mä pistän Twitteriin mun aamupalan ja "mulle nauretaan" vaikka mun pitäis oikeasti soittaa hänelle tai jollekin oikealle ihmisille kuulumiseni.

Voi morjes. Repii tota huppua veitsellä. Mihin ulkoavaruuteen ne aikoo postittaa tämän rakennuksen tiukoissa muoveissa. Ehkä se suojaa heitä tuulelta? Kattoa kosteudelta?

Makselin puhelinlaskut ja lainani äidille. Melko varma että mulla on oikeasti pari sataa euroa kuussa käyttää ruokaan ja hygieniaan ja lääkkeisiin ja elämiseen jne. Täytyy olla tarkka ja kitua. Useimmiten heitän kaikki sekajätteeseen ja käytän kallista lähikauppaa josta myös muovipusseihin heitän kaikki pakkaukset... mutta ruokahävikkiä multa ei tule. Noh on siellä ehkä salaatinkerää tai kaalia mennyt huonoksi tai paprikaa mutta siinä ne.

Pitäisi ostaa lisää jätesäkkejä, että voin vaihtaa purut hamsterille vielä joskus. Olen huono ostaa kaupoista mitään, esim. valmisruokia... tietty ostopäätös tapahtuu 15 sekunnissa mutta en tiedä miksei mua houkuttele. Varmuuden vuoksi lihottavaa mistä nauttisi ehkä. Vaaleaa leipää tai muuten huonoja valintoja energiansaannin suhteen. Suolaa sokeria rasvaa ja lisäaineita, siinä meikän ravintoympyräArkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King