Translate

kävijäpiikki

ESC shift alt ctr and cmd???? 4?

 Suunnitelmat meni mönkään. Mutta kävinpähän etukäteen kastaa talviturkkini. Ei tullut piknikkiä, paitsi äidin kanssa vedettiin parkkiksella yrttivoipatongit. Jotkut tyypit kiusasi mun kaveria penkillä keskustassa, lähetin sille koodin matkustaa bussilla mun luo ja värjättiin hiuksiani sinisiksi äidin maksamalla suoravärillä, muutenkin tuo jäi yöksi. Se oli vähän kiukkuinen jollekin auktoriteetille kun kohteli kylmästi ja täysin asiattomasti. Meikä antoi oman todistukseni puhelimitse polliisisedälle yhteen avoimeen juttujuttuun ja se vähän ravisti minua, kun menin aukomaan päätä siis sanoin kusipää -sanan mutta voimakkaat tunteet ei voi mitään... hankalat exät piste com.


Unoboxasin äsken Mattel nukkeni ja ne on jo pariskunta, paitsi Kalkaros on kyl ihan gay ja uneksii Harrysta.

Vedin eilen pussin sipsiä, kaksi lautasellista mannapuuroa kiisselillä, hampurilaissämpylöitä jauhelihapihvillä iltapalaksi ja join pepsi maxia litran ja jääteetä sokeritonta ja jotain rypäleitä yms. mitkä piti tulla piknikille.

Hamsterille saapui paketti, se veti maissia poskeen. Ei ole ferretti niin ei syö kuivattua koivunlehteä. Haluaisin löytää luonnosta hamsterille voikukkia mutta ikävä kyllä kaikki kasvaa jossain tienvieressä. 

Vaatteitakin tuli muutama kappale ja laitoin tuubitopin heti päälle. Vatsa näkyy. Iso vatsa. Eipähän ole kuuma kun ulkona on hellepäivä. Näin eilen etanan ja etanan sarvet oli näkyvissä eli poutaa ennusti!

Kysyin äsken kaverilta että olenko ikinä valehdellut ja se oli heti että EIenole

Sillehän ei voi mitään jos ei uskota. Mulle tulee joku blokki päähän kun pitäisi kertoa vain valheella, esim. miten sujuu. Sitä sujuu niin paljon aina oikeastikin ettei pysty enempää lisävalheita jättää murusiksi joista jää kuitenkin kiinni?
Pitkiksi lauseiksi menee. Täytyypi lopetella. Juon kahvin, röökaan, kaveri siis mun puolesta haki, ja illemmalla pitäisi sujua yksi sovittu tapaaminen. Aika vähän ollaan kuitenkin puhuttu sen tyypin kanssa täniltaisesta. Että kunpa nyt toteutuisi.

Ensi kerralla vai?

 Rakas blogi

Mulla oli enkun valintakoe. Kohta suunnistan Onkiniemeen tutun luo. Käyn nopeeta heittää talviturkin, vaikka piti vasta huomenna kavereiden kanssa pitää piknik uimarannalla jne.

Kaveri sanoi tulevansa huomenna yöksi to-su mutta en tiedä. Lupasin yhdelle joka käy töissä täällä mennä sen kanssa asuntohotelliin perjantaina.

Pitäisi ostaa maskeja ja basibact lääkevoide. Leuassa on jokin kipeä... en tiedä olisiko maskin aiheuttamaa märkärupea tai jokin vakavampi tulehdus joka tulee jostain hampaista... en tänään voinut käydä terveysasemalla näyttää ja kaipa sinne aikakin pitäisi varata jos tämä ei ole kiireellistä? Ne menee sitten ensi kuulle...

Duida duida. Näytän läskiltä tässä mekossa. Yksi hs patti puhkesi eilen illalla. Kuuma sisällä, olen öisin tuulettanut hyttystenkin uhalla.

Valintakokeessa meni vajaa kaksi tuntia, aikaa jäi. Pääsin kotiin ja söin uunissa lämmitetttyjä ranskalaisia perunoita, jauhelihapihvejä, kalapuikkoja ja tein loput hillopähkinälevite voikkuleivät, pikakahvia mukin, ja vihanneksia napostelin sekä loput maalaispastasalaatit ja sillee kaiken minkä satuin nähdä.

Pitäisi käydä hakemassa pari pakettia. Asokselta pari vaatekappaletta sekä hamsterille puuhaa. Ennen kaikkea en ole ehkä viikkokausiin pessyt pyykkiä, joten se!

Hain töihin pariin paikkaan mutta ei ole kuulunut mitään. Ei ehdi katsomaan kun pitää ensin katua.

It's not just some quote if there is literal misogynist and patriarchal truth to it

 Someone made fun of my English by trying to spell extra S-letters on what I said in a TikTok video. Too bad you couldn't make out what she was trying to say so I deleted the comments and blocked her/him/they/it. I don't think he knew I actually have a problem with saying s,c,z's so I guess that's a compliment? Maybe?

Forever positive like a gay person with Aids since the 60's. I watched some film about a fashion designer. I watched Ewan McGregor in Star Wars, Rogue Trader, Trainspotting, Moulin Rouge, Doctor Sleep and probably many others too like Big Fish.

Anywayzchs... I think about if I should miss my English entrance exam. I didn't find the material to read for the test, but I guess there would have been again something.

Great way to make me feel like shit about my language skills when I KNOW I'm more than bilingual. I'm a fucking dictionary. I speak clearly if I want to. It's not rally English. Besides, I am not fluent. I am proficient. The difference is I want English to be spoken and written perfectly and people hate those that correct them all the time, or find the mistakes in a book at a first glance or are not relaxed about the rules of it. Exceptions make rules and people don't take themselves seriously enough.

---

Vazza Curallè viinimainos. Jostain syystä otin VPN:än ja nyt katson Netflixiä Amerikoista. Toisaalta ei viitsisi lähteä minnekään kun ukkostaa ja ulkona hyttyset syö. 

Vaihtui vuorokausi hupsis

 Kävelin kahdeksan kilsaa... pitkin keskustaa. Käytiin molemmat ostoskeskukset ja yksi pikkukauppa jonka jälkeen lautapelikahvilassa luettiin Tarot korttia toisillemme. Söpö koiranpentu nuoli sääriäni. En tiedä hoivasiko vai kaipasiko suoloja. Ostettiin 3kpl susheja per naama ja mä otin aluksi lohi kuplavohvelin, se syötiin puokkii... yhden kaljan tilasin. Halusin kolpakon, tuopin sain.

Tein kotona uunissa pitsan ja ranut jotka hain kaupasta. Satku jäi kahdeksi viikoksi käyttää vielä... ylihuomenna yksi pääsykoe.

Sen verran hikinen olo että olisin lähtenyt uimarannalle. Sää ehti viiletä ja nyt näin salamoitakin siellä päin... hyvä etten mennyt.

Juhannussuunnitelmat auki? Ehkä uimaan. Kelllään ei ole uikkareita.