ihmisoikeudet

pe 19.4- klo 19.44

 Kävin juttelemassa psyk. hoitsulle. Se ei ollut sama jolle yleensä kevennän mieltäni (koska olin ajoissa! niin joo ja kahvin ja munkin ehdi...

Translate

tiistai 15. kesäkuuta 2021

Korreloida latinankieleen eli lainata englannista kielioppia

Tuskin mokkapalat on 'mocha bites' vaan niille on jokin muu versionnimi. Kuten specsit ei ole bicepsit. 
Mitähän muuta olisi pohtinut? Olen ollut ilman röökiä. Ei ole varaa. Olen nukkunut. Vitut sosiaalisisista medioista. Paitsi joka yö tulee jokin onlyfans fani, niitä on jo yli 20 ja olen top35:ssa ainakin käväissyt. Saan tilitettyä itselleni parikymppiä useammin sitä sen vain pitäisi meinaa.
Olin eilen 8 minsaa kuntopyörällä aamusta näihin aikoihin. Ei kiinnosta just nyt. Vaaralliset keliolosuhteet 10m/s tuuli muka. En ollut ulkona silloin. too hazardous -pokemon go
Loputon suo tämä varattomuus. Pankki vei loput eurot mitä oli jäänyt. Odottelen jotain tekemistä vaikkapa kirjettä johon vastata. 
Tiskasin eilen ja sitten tein lisää tiskiä. En olisi halunnut vaahdottaa mitään, mutta sitten kaivoin itseni kuopasta ja sain jotain aikaan.
En mä olisi halunnut hamsterin terraakaan siivota kokonaan, ja tuolla ne on vieläkin eteisessä viemättä roskiin, jätesäkillinen purua.
Mitähän sitä tulisi mistään ikinä. On niin hikinen olo ja nihkeät kädet ja naama. Kaikkea ällöä nenänpielten mustapäistä aina ryppyihin jotka on silmien alla. Maantienharmaat hiukset "mustat" joiden jakaus minne sattuu ja ombré sininen latva on enemmän vihertävän harmaa. Alushousuissa ja rintsikoissa kyllä kekkuloin kotona. Kävin neljältä aamuyöstä kylmässä suihkussa. Tuuletan koko ajan jotain... mieluummi olisin ulkona ja jäätyisi.
Jos kävelisin paljon, tulisiko pituutta lisää pari senttimetriä, samalla kun nilkkojen lihasta.
Satiirisen nihkeä olo ja välillä tunnen itseni yliliiteleväksi linnuksi, kun totean ettei sieluni ole oikeasti kiinni missään, vaan kaikki on harhaa. Koti ei ole huone ja neljä seinää.
Toisaalta opin tehdä washiteippiä itse teippaamalla vanhojen kirjansivujen päälle teippiä ja vetämällä pois. Pinterestistä löytyy joskus sattumalta jotakin. AliExpressin poistin iPhonesta kun ei uskalla mitään tilata nyt kun posti muuttaa käytäntöjä.
Kaikkea pientä millä ei ole mitään väliä. Edes tiskaus ei saanut kynsiäni katkeamaan ja ne on nyt kaikki tasaisesti melko pitkät ja vahvat ja mantelinmuotoiset. Harvinaista. En osaa käyttää näitä edes raapimatta itseäni tai ympäriinsä, kuten näppäimistöä.
Syvä tyytyväinen huokaus, vaikka ei ne mun huokaukset yleensä kerro tyytyväisyydestä. Haluaisin vain luovuttaa ihan kaiken. Kaiken missä nyt saattaisi olla ikinä onnistunut pienintäkään vähää että tekisi sen kolon. Fyysisesti se näkyy että pyöristän selkää ja ikäänkuin painan pään alas luovutuksen eleeksi. Se antaa henkisestikin kaikkeen kykenemättömän luovuttaja fiiliksen