ihmisoikeudet

Maton alta päivänvaloon ei vaan ei mulla ole mattoja

 Kiva että neljä vuotta ollut tässä ilman että tietoinen mistään velkajutuistani. Rahat on mennyt elämiseen.  Nukuin tänään melkein koko päi...

Translate

torstai 17. kesäkuuta 2021

kuti kuti kutistesukkaa

 Tein viime yönä muutaman askartelu/taiteilu keräilykortin kokoisen kortin. Äsken kirjoitin postcrossing postikortin ja vien sen postiin piakkoin, eilen vein kirjekaverille kirjeen postiin.

En ole nukkunut. Join jokusen shotin laventelivodkaani ja se rauhoitti mahaa -mutta savutteluhalut -vaan kasvaneet. Täällä on niin kuuma sisällä, että olen antanut hamsterille jäisiä pinaattia ja herneitä. En osaa lukea asteita mini mittarista.

Odottelen että rahaa tulisi tilille kun möin rahastojani parillakympillä. Ihan plusmiinusnolla touhua.

Söin juustoa ja papuja tomaattikastikkeessa ja katsoin zombie juttuja. Twiittaillut jiffejä. Leikannut ja liimannut ja piirtää maalannut, luin yhden kirjeen josta oikein saanut selvää. Taisin katsoa läppäristä aamulla voiko sillä pelata jotain uusintaversiota jostain ysäri ammuskelupelistä, ei voinut.

Bestiksen kanssa puhuttiin eilen juhannuksesta. Vessankaapin lamppu sanoutui irti, saan sen varmaan huomenna toimimaan jos tilaamani tyyppi muistaa sen osan. Näen kyllä suihkussa käydä sen verran mitä ledi suihkupää muuttaa värivalojaan.

Kaunista olet elämä, ei siinä.