Odotuslistani

Hae tästä blogista

Through a grindr called ChatGPT, a rewrite

 Station's Staff of Destiny: Nonbelievers Need Not Apply I had a conversation with my best friend about rainbows, trees, and the plight ...

Translate

maanantai 28. kesäkuuta 2021

Uutta pukkaa mutta mitä?

 Etukoodi 5 euroa foodoralta. Noh, mullahan on käteismaksu oletuksena lähipitseriaan. Ihan varmasti toimittaisivat kinkku ananas pitsan ja ranskikset mulle 10,5 eurolla!! Sen verran olen tilannut ja jättänyt 50snt tippejä!

only in the world of Kajsa!!!!

Sen lisäksi olen hankkimassa vakuutusta terveyteen liittyen. Ikinä ei ole tapaturmia sattunut (paitsi alakoulussa kerran koulun alueella hyppäsin kerralla kaikki matalat rappuset yhdestä kohtaa ja nilkka nyrjähti.) kun enkeli on ollut sen verran aina mukana!

235 euroa kahteen erään vuoden maksut! En keksisi parempaa käyttöä asumistuelle...

Näin bestistä tänään ja lainasin sille kympin että hän saa takin uffilta kolmellakympillä. Lupasi että mennään sen lipuilla katsomaan mun valitsemaa elokuvaa! Sain pallon jätskiä kastikkeellakin häneltä, vanhanajan vaniljaa! Ja maksavansa takaisin! Eli 7.7 jälkeen Black Widow! Lisää supersankari actionia mulle jee? Harmi kun ei ehditä enää kauhua katsomaan kun se Spiral uutuus versio Saw leffoista jää pois ohjelmistosta tässä torstaina.

Pelannut pokemon gota kaupungilla ihan kiitettävästi. Näin Hämeensillalla yhden seuraajistani. Se oli varsin tukevassa kunnossa mutta eihän se kuvissa muuta näykään kuin naama aina? En tajua miksi mua sanotaan läskiksi kun mulla sentään on lihasta. En ole pullataikinaa tai kävele tikuilla jonkun kaljamahan kanssa. Tai noh?

Muuta, mitäs. Mulla ei ole hilsettä koska kesä. Tappanut tänään ainakin kolme hyttystä jotka purskahtaneet verisesti pläts huuliin korvaan jne kun sen verran kyllä suihkutellut hyttyskarkotetta suurimpiin raajoihini. Ja lisää aina suihkussa käytyä.

Pitäisi katsoa kelan sivut joko ne tyrkkää sinne työkyvyn arviointeihinsa. On se kumma kun en jaksaisi työtä kun olen tällainen vaivainen pullukka ja ruma enkä mikään somemalli, joka pitää olla. Katsoin facebook mainoksesta ilmoitusta kultasepänliikkeeseen jossa sometaidot ja mallina toimiminen kuuluisi työtehtäviin. Sori mun nakkisormille ei taitaisi olla sormuksia esiteltäväksi?

Hain mä seripainoon avustajan hommia. Ei edes sinne päässyt vaikka oman alan tutkinto alla. Sitten tietty särkkään mutta ei mitään mahkuja.

No mutta kuha kuluttaa sähköä eikä oo ankerias.

Tänään on vähän ehkä "rauhoittunut" mun hs-taudin patti kun se jotenkin puhkesi aamuyöstä en mä muista... nukkunut aamusta vasta... välillä sohvallakin, riippuu vähän mistä tuulee.

Mutta joo!!! Ikuinen optimisti sammuttaa tähän mahtavan maanantain. Jokaisella on jotain uskomuksia. Kuulostelen niitä vähän toisella korvalla miten toiset suustaan päästää suoria sanoja ja sammakoita ja vähän pehmenee siinä omien korvien välissä ne pahaset. Pride viikko näkyi kaupungilla, kaverini osoitti minulle kaikki sateenkaaripariskunnat ja puhui ikävään sävyyn mielipiteensä johon sanoin että väitinkö että se olisi normaalia, ja että muoti-ilmiöhän tuo näyttää olevan...

Olen kyllä ylpeä itsestäni kun olen diplomaattinen sekä kun olen oikeassa. Paitsi jos joutuu toistelemaan itseänsä.