ihmisoikeudet

pe 19.4- klo 19.44

 Kävin juttelemassa psyk. hoitsulle. Se ei ollut sama jolle yleensä kevennän mieltäni (koska olin ajoissa! niin joo ja kahvin ja munkin ehdi...

Translate

sunnuntai 13. kesäkuuta 2021

Ilma joka ympäröit meitä vaihdukos siittä

 Ei ole ollut paljon tekemistä. Laitoin siniristimeikit naamalle, jalkapallon takia, ja nukahdin niissä, klo 12-15 muutamaksi tunniksi. Pyyhin ne äsken pois. Kaveri käy kääntymässä kotona ja tulee sitten mun luo. Löydettiin perjantaina piknikillä pari voikukkaa ja päivänkakkara hamsterille. Voikukan lehtiosaa se ei syönyt. Ne nuupahtaa äkkiä. En tiedä pitäisikö mun ehkä siivota sen asumus kun se täyttää vesiastian heti puruilla.

Pidän ovea ja ikkunaa auki suurimman osan ajasta kun täällä on sisällä tuskallista muuten.

Olen laittanut paahtoleivän väliin jauhelihapihvejä ja jalapenoa. Tein mukillisen taikinaa. Siinä mun syömiset. Lihonut yli 125 kilon. Eilen söin aamupalaksi jätskiä rasian. Taisin illalla syödä tortillasipsejä. Eiku, tein eilen sen spaghetti kastikkeen ja pastaa keitin.

Löysin Pinterestistä laventeli-vodka reseptin ja nyt haluan ostaa pullon vodkaa ja jättää sen tekeytyy vaikka juhannukseksi. Vain yksi ruokalusikallinen laventelinkukkia 0,75 desiin vodkaa? Aika vähän... mietin muuttaako se väriä kun siihen lisää sitruunamehua.

Aika nopeasti ja äkillisetti mulla kasvoi leukaan jotain tummia karvoja. Epiloin sen "päivän sängen" pois. En tiedä mikä ihmeen hirsutismi mulla alkoi, vai alkoiko. Toivottavasti ei. Leuan ihottuma lähti jo. Se oli kipeä ja punainen ja kuiva mutta varmaan vaan maskista johtuvaa. Nyt se on tollanen kuiva enää?

Toisaalta huvittaisi kirjoittaa vaikka kirje. Päästää käyttää hamsteri washi teippiä.

Sitten voisi tiskata ja siivoilla. Mutta nyt olen puoli tuntia vältellyt pissalla käyntiä joten veskiin mars.