Liian pitkälle edennyt hulluus

 Laitoin sijauspatjan kaksinkerroin lattialle ja nukuin lattialla. Lakana ja petausliina, pari tyynyä ja peittona pussilakana. Heräsin taas ...

torstai 24. kesäkuuta 2021

Oppi ei kaada ojaan mutta sinnekin on minut tönäisty talvella kolitsihousuineen

Ei siitä sitten enempää. Enkunkoe menikin huonommin mitä kuvittelin. Kompuroin analyyttisissa taidoissa. Sain alle 15 pistettä ja läpi olisi pitänyt olla reilusti yli neljäkymmentä. Journalismi valintakokeet on vielä kesken opiskelijavalinnat, mutta se nyt on ihan se ja sama pääsenkö sinne. En ehkä edes halua. Sen verran piirustukseni oli varmaan huonoja ja kirjoitukseni ja twiitti jos nyt pääsin monivalintakoetta läpi kun en ollut edes lukenut mitä piti, kun en ollut löytänyt etukäteen luettavasta aineistosta mistään tietoa. Katsoin yhden videon journalistin elämästä ja hän kertoi sen olevan täynnä glamouria. Ehkä siis pitäisi muuttaa hesaan jos joskus saisi töitä sille alalle. Hesalle sanon paskat. 

---> Elikkä Kelan arviointiin vain kun käsittelevät sen hakemuksen, kohta mennyt se kuukausi siitä hakemuksesta. Itse halusivat laittaa mua sinne, kun eivät suostu maksamaan. Kaverini oli sitä mieltä, että mulle kuuluisi se eläke, en ymmärrä miten se on yhtäkkiä muuttunut kuntoutustueksi. 

Vaikka mistä minä töitä saisinkaan, kun kymmeneen vuoteen ollut missään paitsi vähän puhelinmyyntiä ja senkin sössi GDPR kun sulla ei periaatteessa saa olla kenenkään tietoja tai numeroa.

Höh. Ostin luentopaperia ihan turhaan. Toisaalta ehkä pitäisi alkaa ottaa joskus jotain muistiinpanoja niin oppii värikoodaamaan ja tekemään otsikoita ja kappaleita. Voisin vaikka tehdä niitä mun vanhasta pääsykoekirjasta neurologiasta englanniksi. Se löytyi kirpparilta joskus. Vesiväritin aivot ja sain palautetta että kuin lapsen tekemä. Haistakoon hän rotanpaskan. Tee itse kuule älykästä taidetta. Ota vaikka viivoitin ja tee suoria viivoja.

Alan kallistua siihen, että koulussa olo on typerää. Ekalla luokalla en tullut toimeen muiden kanssa. Opin viittamaan vasta vuonna 2000. Tietty kaikki oppii tahtomattamaankin, mutta korkeastikoulutetut ei näe ratkaisuja edessään. Lasi on täynnä ilmaa.

Mulla oli ÄO 125 ennen kaikkea turruttavia lääkkeitä enkä enää osaa tehdä niitä aivopähkinöitä. Tietty suomalaisten keskiarvo on vähän yli 100, mutta muissa maissa enemmänkin. Eikä naiset saisi olla älykkäitä ja heitä luullaankin monesti hulluiksi, tai oli se sitten mies, mutta naisviha on todellista ja kietoutunut kieleen ja kulttuuriin ja miesten tunnemaailmaan. Materialismiin ja kuolleisiin asioihin koska mies ei tee uutta elämää sisällään. Näin oli pohtinut bestikseni.

Korppu, kun palaa hermoni...!!!!

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy