Odotuslistani

Hae tästä blogista

And there is myself also!

Tampere Guidebook Chapter 1: Introduction Welcome to Tampere, a vibrant city in Finland that offers a blend of rich history, stunning landsc...

Translate

lauantai 5. kesäkuuta 2021

Löysäilen ja pakahdun. Sisältövaroitus: syömähäiriöpaskaa

 Kävin eilen syömässä 15 euron, burriton meksikolaisessa ja olin tosi täys, vaikka se oli päivän ainoa ateria... siitä kävin jääteellä ja long island iced tea:lla bar passionissa. Maistui enimmäkseen makusiirapilta. Kukaan ei suostunut seuraksi tai niillä oli suunnitelmia ym... ilmeisesti pitäisi suunnitella etukäteen tällaiset outtingit.

Niin ja sitten ostin siiderin, kaljaa ja viskicolaa vielä ja join ne iltasella. Jäikin pirkkakaljaa jääkaappiin 2tlk

 Tänään mulle tuli prisman verkkokaupan kotiinkuljetus. Olin sit vähän jättänyt koriin kaikkea herkkuja ja tilasin vaan. Arvatkaa söinkö tänään liikaa. 

Aloitin aamiaiseni rocky road kakulla, sitten sipsiä valmiilla dipillä, ja suklaarusinoita, puolikas minttukrokantti levy, suolapähkinöitä enemmän kuin napa vetäisi ja pussi kirpeitä matokarkkeja. Lopuksi avasin vielä minivaahtokarkkeja pussin ja niitä otin pari kourallista. Join 1,5 litraa light colaa siinä mässäillessä. Muutama tunti myöhemmin kävin kaupasta hakemassa röökiä ja energiajuomaa tölkin, jotain päärynää. Oli sen verran makeaa että alkoi tulla refluksia, tai sitten lämmin banaani jogurtti ei oikein soveltunut enää juotavaksi... ja kävin kylmässä suihkussa... tuli kyl helposti ylös. Tietty suurin osa kaloreita varmaan imeytyi. 

En ole pitkään aikaan ollut näin syömähäiriöinen. Mutta! Pakastimessa on vielä kokonainen juustokakku, pari lusikallista sitä ben&jerrysiä ja cola jäämehupuikko. Tossa on puolikas minttusuklaalevy, niitä minivaahtiksia esim. kaakaoon, ja sit menthos karkkeja tuubi ja 1pss toffeepoppareita.

Porkkanaa ja retiiisejä pussit, kurkkua, leipää, maalaissalaatti, juotavia jogurtteja ja tavallinen hedelmäjogurtti tötsä... noh ehkä mä viel huomennakin pidän jotkut mässäilyt. Huh. En sit yhtään mieti kovin pitkälle? En edes tykkää ruoasta tai syömisestä? Tomaateista saa orgasmin kun se on salsan muodossa mutta nachot jotka siihen pitäisi dippaa on puuduttavan tylsiä syödä. Ja on kiva katsella jos on syönyt jotain vaaleanpunaista ja se kelluu pöntössä. Toisaalta nämä mielipiteet tulee sellaiselta jota on epäilty bulimiasta kun sillä alkoi menkat joskus 15 kesäisenä. Ja joka yksi joulu melkein kuoli kun söi niin paljon suklaata että oksensi koko yön lapsena eikä kukaan välittänyt tai tullut tarkistaa mitään. Tai siis kun jos syö mitä vaan kolme kiloa niin voi kuolla... toki kerroin ton mun psykoterapeutille muistaakseni mutta se ei tarttunut siihen tietoon mitenkään? Jäi vähän syöpöttelyt kolmannelle vuodelle ja mä lopetin sen kahden vuoden jälkeen.

En tosin aatellut käyttää viittäkymppiä kuussa psykoterapian sijasta tällaiseen häiriökäytökseen.

Massu massu näytä arpesi, koska sinulta on e-vitamiinin puutosta ollut.

Mutta niin. Suoristin hiukset tänään, kolme minuuttia. Ei ollut kuumuudenesto tuotteita suihkuttaa suojaksi. En osaa sanoa kumpaa yritän useammin: suoristaa hiuksia vai oksennella. Molemmat kuitenkin liittyy ulkonäköpaineisiin ja muuhun dieettikulttuuriin ja fuckabilityyn, laihojen ihmisten etuoikeuksiin. Syökää jälkiruokanne. Saatanan perkele, loput mulle.

Silmät ei edes punoita. En näköjään tarpeeksi kovaa tyhjentänyt mahalaukkua. Mutta sehän selvisi jo siitä kun haluan vain uudelleen toistaa tämän episoodin.

Nälkäpeli kirjassa on jokin juoma joka saa oksentamaan jotta voi syödä lisää. Vitsailin siitä fatsecretiin kun ei ole muuta kanavaa. Tai jos pro-mia foorumeilla olisi jokin niksinurkka minne laittaisin vinkkiä: ota kylmä suihku ennen oksennusta. En tiedä miten se auttaa. Mutta mulla tulee helposti kyllä ylös. Aina sitä toivotetaan että syö paskaa! Tai muuta vastaavaa. Sori mut lääkkeet tekee sen oireen ettei nauti mistään, kun mielihyvähormonit ei kierrä normaalisti... eli ulostaudu kuten tyypillisillä ihmisillä joilla ei ole mielialalääkkeitä. Samat kaksi serotoniini hormonia kiertää samaa rataa monet vuodet joten eiköhän ne jo heikkoja ole.

Tai näin ainakin mun mielikuvitelmissa. Puolet faktaa, loput kokemusta ja kärjistystä siitä miten pahasti voivat pilata toisten elämän. Ja sit joku pikkuriikkinen kuntoutustuki ja pitäisi muka palata työelämään kun ei ole kymmeneen vuoteen tehnyt mitään eli oikeastaan sen shokin jälkeen kun parikymppisenä joutui johki suljetulle?!!!

Missä on mun psykoosit, kysyn vaan. Vain koska olen niin vastenmielinen ihminen ei tarkoita että olen hullu kuin pullosta tullut...