ihmisoikeudet

Toivossa on hyvä elää, sanoi lapamato

 Voi hitto *lennähtää suun eteen käsi* 1 miljoona kävi rikki että heilahti! Eilen oli vielä ainakin sata vaille ja nyt on jo sata yli miljoo...

Translate

tiistai 29. kesäkuuta 2021

Tässä kulmassa hyvin siristäväkatseinen Kajsa

 Katoin illalla uuden Saw leffan. Minusta kidutuskohtaukset oli hyviä ja se riittää. Tilasin apple music:ia 2kk ilmaista. En ehkä ollut käyttänyt sitä tutustumisjuttua koskaan. Eipähän ole mainoksia ja musiikki on yhtä spesifisesti mulle. Ainakin hyttysen ininä peittyy välillä. Kävin suihkussa, pesin shampoolla hiukset. Yöt hikoilen joten kylmä suihku ei tunnu enää missään.

Lämmitän jäistä kasviskeittoa levyllä. Se siitä hiljakseen sulaa. Saan perjantaina rahulia, ja siihen asti pitäisi elää tolla kympillä. Voisin tehdä kuitumuroja tai kaurapuuroa tai keittää riisiä mutta vähän on vähissä ruoat taas. Toisaalta olen ehkä lihonut 125:een joten ei sillä ruoalla niin väliä. Ei pitäisi syödä suklaalevitteitä, kun tietää että ne lihottaa.

Pidin yöllä jalkoja ylös seinää vasten sängyllä. Piti antaa ilmaa haarovälille kun ne hikoilee koko ajan ja sitten tulee patteja. Olen imuroinut ja tiskannut eilen ennen kuin lähdin kaupungille. Pyykkiä tulee paljon kun hikoan vaatteet. Mulla ei ole tarpeeksi kevyttä vaatetta tai sitten en löydä vaatteita kun pitäisi?

Laitoin kahvia tippuu. Taidan odottaa että se jäähtyy. Jääkahvi tekisi terää.

Koskahan sitä laittaisi sinistä latvoihin... koskahan sitä ja tuota... 35 kaloria sadassa grammassa tässä oli 400g, ei tarvi paljoa laskea... mitähän mun piti lisätä? Valittaa hyttysistä? Huvittaisi käydä jossain mutta ehkä jään kotiin. Säästyypä energiaa.