Odotuslistani

Hae tästä blogista

Through a grindr called ChatGPT, a rewrite

 Station's Staff of Destiny: Nonbelievers Need Not Apply I had a conversation with my best friend about rainbows, trees, and the plight ...

Translate

perjantai 11. kesäkuuta 2021

ESC shift alt ctr and cmd???? 4?

 Suunnitelmat meni mönkään. Mutta kävinpähän etukäteen kastaa talviturkkini. Ei tullut piknikkiä, paitsi äidin kanssa vedettiin parkkiksella yrttivoipatongit. Jotkut tyypit kiusasi mun kaveria penkillä keskustassa, lähetin sille koodin matkustaa bussilla mun luo ja värjättiin hiuksiani sinisiksi äidin maksamalla suoravärillä, muutenkin tuo jäi yöksi. Se oli vähän kiukkuinen jollekin auktoriteetille kun kohteli kylmästi ja täysin asiattomasti. Meikä antoi oman todistukseni puhelimitse polliisisedälle yhteen avoimeen juttujuttuun ja se vähän ravisti minua, kun menin aukomaan päätä siis sanoin kusipää -sanan mutta voimakkaat tunteet ei voi mitään... hankalat exät piste com.


Unoboxasin äsken Mattel nukkeni ja ne on jo pariskunta, paitsi Kalkaros on kyl ihan gay ja uneksii Harrysta.

Vedin eilen pussin sipsiä, kaksi lautasellista mannapuuroa kiisselillä, hampurilaissämpylöitä jauhelihapihvillä iltapalaksi ja join pepsi maxia litran ja jääteetä sokeritonta ja jotain rypäleitä yms. mitkä piti tulla piknikille.

Hamsterille saapui paketti, se veti maissia poskeen. Ei ole ferretti niin ei syö kuivattua koivunlehteä. Haluaisin löytää luonnosta hamsterille voikukkia mutta ikävä kyllä kaikki kasvaa jossain tienvieressä. 

Vaatteitakin tuli muutama kappale ja laitoin tuubitopin heti päälle. Vatsa näkyy. Iso vatsa. Eipähän ole kuuma kun ulkona on hellepäivä. Näin eilen etanan ja etanan sarvet oli näkyvissä eli poutaa ennusti!

Kysyin äsken kaverilta että olenko ikinä valehdellut ja se oli heti että EIenole

Sillehän ei voi mitään jos ei uskota. Mulle tulee joku blokki päähän kun pitäisi kertoa vain valheella, esim. miten sujuu. Sitä sujuu niin paljon aina oikeastikin ettei pysty enempää lisävalheita jättää murusiksi joista jää kuitenkin kiinni?
Pitkiksi lauseiksi menee. Täytyypi lopetella. Juon kahvin, röökaan, kaveri siis mun puolesta haki, ja illemmalla pitäisi sujua yksi sovittu tapaaminen. Aika vähän ollaan kuitenkin puhuttu sen tyypin kanssa täniltaisesta. Että kunpa nyt toteutuisi.