ihmisoikeudet

Hullu saa olla mutta ei tyhmä—muut lukutaitoiset

 Herännyt kahtena aamuna viideltä ja sitten kun saisi nukkua, niin herää nukuttuaan 2,5 tuntia. Nälissään kai ottamaan aamulääkkeet, käymään...

Translate

tiistai 1. kesäkuuta 2021

Kengän korot kattoon vaan ja rahanarvo paisumaan vai mikä ei olisi suhdannaista oi lihansyöjän sekasikiö

 Alkukuukausi ennen tukia ja loppukuun loppu rahat loppu. Pelastuin kurjuudelta silti.

Vetelehdin aamusta vielä sängyssä kun tänne eilen muuttanut äitini kaipasi ostosreissulle seuraa. Oli saanut vapaapäivän peräti ennenkuin työt alkaa. Käytiin Lidlissä ja Prismassa autolla. Sain ruokaa ja hän osti myös kaikenlaista siivoustarviketta tai keittiöesinettä, uuteen kotiin. Äänestyspaikalla raapustin numeron lappuun ekaa kertaa.
En saanut herkkuja tai limsaa. Sain askin röökiä kun maksoin setelillä jonka sain äidiltä käteen, kympin. "Maksa itse." Millä tässä pitää oikein elää? Salaattia puputtaa ja retiisiä ja tehdä voileipää ja pakastimesta pitsaa uuniin. Kuitumuroja, sokeria, nakkeja, grillijuusto, hilloa, nuudeleita, kurkkua ja tomaattia. Kaikkea satunnaista sekä muovinen kippo kun kaikki on hajottaneet niitä tai, ainakin tiskatessa mä olen xD Lentää lapasesta
Mun pitäisi lukea yksi kirje. Ei jaksaisi. Pitäisi ehkä suihkussa käydä. Jotain voisi tehdä. Ladata puhelimen akkua välillä ettei brittiradio lopu yhtäkkiä. Sielläkin on kesä, Lontoossa?
Mä haluan: nauttia kylmää virvoketta -- mutta kun ei ole!!! EI OO. Olen juonut vettä ym mutta, kun, ei lähde jano. Se on kuin kurkku, yhtä suuri vesiprosentti kuin ihmisellä on samoja geenejä kädellisten apinoiden kanssa. Ei kuitenkaan sammuta janoa.
En voi mitään että suurin osa hiilijalanjäljestä menee virvokkeisiin, suklaaseen ym mukamas karkkiin eli sipseihin ja jätskiin, ja kategoriattomiin tupakkeihin. Laskin eilen kmarketin sovelluksella, ja muilla, sitä jalanjälkeä ja se oli minusta pieni.

Sain muuten sandaalitkin, ei tarvi jalkojen hikoilla koko aikaa lenkkareissa. Miten voin ikinä maksaa takaisin. Tai no, äitihän hän on. Kuntoutustuella vaikea juuri mitään hankkia oikeasti kun ei anneta luottoakaan enää juurikaan mistään laskua tms maksuaikaa. Tilaisin hamsterille heti vaikka mitä jos olisi varaa. Uusia leluja ja piiloja ja herkkuja.
5 vuodessa käyttänyt kymppitonnin kmarkettiin. Se on suunnilleen 150-300 euroa kuukausittain. Ennen meni ehkä 350e ja lihoin kyllä silloin. Mutta olen huono numeroiden kanssa. Miljoona askeltaa tulee vuodessa jo alle 4000 askeleella päivässä. Enkä edes sammuta läppäriä tai wifiä juuri ikinä. Sähkölasku nousee nyt kun otin taas ilmanpuhdistimen käyttöön? Onneksi kotivakuutus tulee vasta jouluna--- ja muuta mutinaa kuluista jotka on kiinteitä, voi pieru kun nämä on pieniä stressin aiheita??!
  • Arvosta sitä mulla sulla on jo.
Äitini elää vähän tulevaisuudessa ja mietin onko se hänen persoonallisuustyyppinsä ominaisuus. Se "tunteva" osuus. Sellainen tsemppari paitsi että pitää ottaa kyl itse vastuu kuulemastaan...
  • Ole parempi versio itsestäsi kuin eilen.
Enää ei ole kauhea halu juoda... muutes. Olen katsonut Superman&Lois -sarjaa jossa Supermiehellä on pari teinipoikaa.