ihmisoikeudet

Tuitui tuutilullaa

 Postia. Kortti Ranskasta sendsomething kautta. 9 atc korttia kun olin tehnyt swapin niistä niin se palautui jo toinen sellainen. Kutsu kave...

Translate

sunnuntai 27. kesäkuuta 2021

testosteronitestiin kun pääsisi labraan ilman lähetettä niin jees

 Ehkä menisin ensi kuussa lääkärille tästä mun hirsutismista. Ei ole mennyt kuin puolitoista viikkoa tätä, että mulle kasvaa jo parissa päivässä karkeita pitkiä tummia karvoja leukaan. Yhtäkkiä alkanut siis. Mutta ei ole varaa nyt juhannuksena viikonloppuna etälääkäreihinkään. Maanantaina näen kaveria kaupungilla ja se meinaa itselleen lukulasit hankkia. Varmaan tarvisi monitehot. Ikänäköä hänellä jo sen verran?

En ole tiskannut tai imuroinut juuri yhtään kun ei jaksa ja on niin kuuma. Naapurit ilmeisesti grillaa jotain mun ikkunan alla. Mä olen tupakoinut vähemmän, koska toisen naapurin tuuletusikkuna on auki koko ajan ja sieltä tulee jokin ilmaputki ulos.

Juhannuspäivän nukuin. Illalla pesin pyykkiä pyykinpesukoneen käsin -ohjelmalla puoli tuntia. Tänään olen nukkunut. Päätä särkee vain. Katsoin vähän Netflixistä jotain mutta ei mitään hyvää löytynyt. Dippasin lihapyöryköitä tsatsikiin ja perunasalaattiin ja yököttää. Aamupalaksi söin viimeisen vaniljatuutin pakastimesta. Sen lisäksi juonut vettä. OFF karkotetta lisännyt selkään, jalkoihin, käsivarsiin suihkun jälkeen. Pitkiä kynsiäni olen, putsannut, ja leikellyt saksilla.

Masentaa englannin valintakokeiden tulokset vähän vieläkin. Ehkä niitä kysymyksiä olikin 150 ja sain -50 miinuspistettä? En kyllä löytänyt kuin 100 kysymystä koepapereistani. Tuskin pääsen ikinä mihinkään.

Otin yhden 1g panadoliin päänsärkyyni. Deja vu juttujen lisäksi joita tulee partsilla suihkussa ja tässä kirjoitellessa, niin kipeät niskat on pieni murhe. En kyllä halua partaa... menisin vaikka laseriin jos olisi varaa.