Tai ainakin .heic Yun Ceikkun

 Kaveri kiitteli että oltiin molemmat selvinpäin. Shh. En nyt sanoisi. Join tuhat kaloria alkoholia. Ihmekään kun grilliruoka ei olisi maittanut. Seetheriltä uusi sinkku ja Ed Sheeran pitäisi tiktokliveä klo23 suomenaikaa. 

Uin vähän aikaa ja vesi oli lämmintä, näin ahveniakin tosi matalalla tai mitä lie pohjakaloja. Grillattiin. Mulla oli grillitassuja, makkaraa, perunasalaattia. Myös uutta perunaa ja veke nugetteja sain. Harvoin syön lihaa, kun ei ole varaa, nyt oli? Ostin kaupasta mansikkakakun ainekset ja söin siitä kolmasosan lopuksi ja mansikkaa tietty. Tarjosin kaverille pari pientä tölkkiä colaa.

Ei tapeltu kuulemma. Sen koira suuteli minut hyvästiksi. Muutenkin terrierit on kauheita pusukaloja mun suhteen? Yritin kieltää nuolemasta sääriä kun laitoin paljon hyttyskarkotetta ohvia eli OFF...

Vähän kuullut jotain muiden juhannuksista. Sain ensin runon aidosta juhannuksesta jossa oli kyllä asiavirheitä. Hyttyset inisee eikä hyrise. Laiturilta tuli kuva ja loput sitten tekstinä oli että "samoin". Unohdinkohan ketään. Ainakin ne joiden numerot mulla on niin läpi onnittelin jusseja? Kirjekaverit. En ainuttakaan panokaveria.

Jeba kun kelluminen saa raukeaksi. Menisin ehkä vielä taas kylmään suihkuun.

Kommentit

Twitter/kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy

Suositut tekstit