ihmisoikeudet

Terveystiedon numero lukiossa 9

dissaus informaatiota tulossa koska mistä minä tietäisin mitään? Ei ole kyl äiti opettanut näitä... Hehe. Eat more ! Ja mulla soi herätyskel...

Translate

sunnuntai 20. kesäkuuta 2021

Mikä saatana teitä käskee alistumaan

 Tänään on briteissä isänpäivä ja Amerikassa oli eilen Juneteenth. Silti monissa (15) osavaltiossa on laitonta opettaa systemaattisesta rasismista. Edes minä en pystynyt ostaa kirjoja siitä blm- jutuista, kerran netistä koska mulla oli väärä, "sijainti". Tai no, taisi olla kanadalainen kirja mitä hain.

Mulla on lähinnä varpaanvälit rikki. Ne on melko ahtaat ja etenkin vasen saanut hautumaa. Laitoin Fungorin voidetta, ja avoimen varpaat joogasukat yöksi. Sammutin tietokoneenkin yöksi...

En edes eilen kävellyt tavallista enempää, vain 4.5 kilsaa. Kesäjalat stressaa kuitenkin. Kävelin niken tennareilla. Ne on kevyet kävellä mutta mitälie materiaalia.

Kerroinkin eilen mitä tein... oli se kirjamiitti. Taisin päästä eroon kahdesta kirjasta. Haiteksti sekä Lasipalatsi.

Eikä, taas sellainen huojuva olo. Kirjoittaminen jotenkin laukaisee sen. Jotenkin koen kuuluvanikin tähän, mutta voisi kyllä lakata bloggaamisen tän irtautumisen tunteen vuoksi. Heikottaa. Voisin sunnuntaina olla kirjoittamatta toki, se on mun yksi säännöistä itselleni.

30 sentillä tilillä ja bussikortilla ei matkoja ei oikein voi tehdä mitään tänään eikä huomenna ennen kuin tulee lisää tukia. Joutuu kotona kärsiä sillä mitä on. Juhannus safkat grilliin jne varmaan ole varaa hankkia mutta luulisi ettei makkarapaketti paljoa maksa. Mulla on vielä pieni ryyppy pakastimessa. Tissutellut sen pullon viikon mittaan.

Jööh varsin mielenqiin toisttta

Paitsi kaikella on tapana järjestyä ja ei sitä tiedä milloin tarvitsee jotain joten hyvä säilyttää kaikkea ja tietää missä on mitäkin ? Suorastaan avartaa maailmaa. En usko tavaroideni jakamiseen muille. Siksi mun sika täti kerran löi hampaat mulle sisään kun en halunnut jakaa mun lontoonmukia. Shut up and let me keep my things/memories.