ihmisoikeudet

Hullu saa olla mutta ei tyhmä—muut lukutaitoiset

 Herännyt kahtena aamuna viideltä ja sitten kun saisi nukkua, niin herää nukuttuaan 2,5 tuntia. Nälissään kai ottamaan aamulääkkeet, käymään...

Translate

torstai 3. kesäkuuta 2021

pikkupinterestailu ennenkin motivoinut

 Sain onlyfansista tilitettyä parikyt dollaria ja ostin b&j jätskiä, light colaa ja askin röökiä lähikaupasta. Huomenna asumistuki ja sitten maksan laskuja, ehkä tilaan foodiesta kotiin ruokaa. Huvittaisi ostaa hamsterille jotain kivaa myöskin ehkä. Tai maksaa Spotify premium tai Netflix kuukaudeksi. Mitään isoja hankintoja ei kannata tehdä edes. Voisin säästää vähän rahastoon jos jää mitään.

Olisin tänään halunnut harrastaa jotain liikuntaa kotona mutta en saanut aikaiseksi. Kilot on tullut takaisin. Latasin yhden sovelluksen jossa olen tehnyt muutaman yhteisön joiden johtaja olen. Laihdutusyhteisö on ihan hyvin pärjännyt ilman minua usean kuukauden, muut ei.

Pro ana hössöttäjiä joka paikassa, tai läski ihailijoita :D. Meikä ei pääsisi alipainoiseksi vaikka pari vuotta laihduttaisi kilon viikossa...

Voisi tehdä jonkun mind dumpin jos mulla olisi muuta kaatista ajatuksille kuin tämä blogi. Otin muutaman tunnin päikkärit ja näin vähän kuin painajaista. 

Yksi päivä poistelin feikkiseuraajia instagramista. Ei tunnu olevan muuta kuin botteja liikkeellä tai muita huijareita. Rajoitan kaikki miehet koska ne ei edes seuraa mua, haluavat vain "jutella" tai deittailla jotain. Miten niiltä liikenee aikaa sekoiluun.

En ole lukenut juuri mitään. Katsoin yhden toimintaleffan. Tein uunissa pitsan ja sen lisäksi söin kuitumuroja. Aika tylsää. Yöllä katsoin instagramista facebookin luojan liveä. Luin sen yhden kirjan pari vuotta sitten, jossa hänen tekoäly tuo sen Suomeen, kun hän julkistaa runokirjan siinä ja joku lukihäiriöinen nainen melkein raiskaa sen tai jotain. Ihan hupaisaa viihdettä, käänne taisi olla siinä tekoälyn juonittelu. Siinä kirjassa Zuckerbergillä ei ollut vaimoa ja kahta lasta.

Laitoin facebookkiin joskus olleeni Lontoossa samana päivänä mitä ne amerikkalaiset mutta otin äkkiä pois kun en ollut varma päivämäärästä. Ja kun yritin kopioida joskus 2010 kaverilistaani, siellä koodissa luki jotain "and frankly, I don't quail"

Siinä ne mun yhteissattumat. Aika pientä. Tosin tiiän lähes ainakin pari isoa firmaa jotka on ostanut mun mainostus "preferenssit" tosin ne oli kyl melko väärin, koska en pidä kissanpennuista esimerkiksi. Googlen luomat mainostus kategoriatkin oli joskus ihan väärin. Lasten syöttäminen ja vaipat muka. En tiedä vauvoista mitään.

Huvittaisi vieläkin leikkiä barbeilla mutku kaikki barbiet on niin kalliita ja mä vaan haluaisin kustomoida niitä tusseilla lähinnä. Mulla oli sellainen Lammily nukke jonka löysin jostain kickstarterista mutta ne ei ole sit enempää tehneet niitä "realistisia" nukkeja. Ehkä sain sen myytyä kirpparilla tai joku pölli sen...

Tällaista kaikkea näen mielessäni välillä... tavallaan unohdankin näitä jos en niitä dumppaa minnekään.

pullukka painaa jo yli 200 grammaa

Toisaalta hashtagit mitä kirjoitan englanniksi instagramissa on melko braindumppausta. Meemitekstejä, lainauksia, "motivation monday", "thirsty thursday", "sundayfunday" jne. Ihan kiva osata enkkua ei sillä silti mitään tee?

En ole kukaan. Vaikeaa.