ihmisoikeudet

Ehkä sä haluat pitää sen (isän koulukaveri laiterahoituksesta jota edelleen makselen)

Olen silmittömän vihainen kaikenmaailman rahan lainaajille jotka valehtelevat sovituista asioista. Lowellille olen maksanut vuokrasaatavan j...

Translate

keskiviikko 9. kesäkuuta 2021

Ensi kerralla vai?

 Rakas blogi

Mulla oli enkun valintakoe. Kohta suunnistan Onkiniemeen tutun luo. Käyn nopeeta heittää talviturkin, vaikka piti vasta huomenna kavereiden kanssa pitää piknik uimarannalla jne.

Kaveri sanoi tulevansa huomenna yöksi to-su mutta en tiedä. Lupasin yhdelle joka käy töissä täällä mennä sen kanssa asuntohotelliin perjantaina.

Pitäisi ostaa maskeja ja basibact lääkevoide. Leuassa on jokin kipeä... en tiedä olisiko maskin aiheuttamaa märkärupea tai jokin vakavampi tulehdus joka tulee jostain hampaista... en tänään voinut käydä terveysasemalla näyttää ja kaipa sinne aikakin pitäisi varata jos tämä ei ole kiireellistä? Ne menee sitten ensi kuulle...

Duida duida. Näytän läskiltä tässä mekossa. Yksi hs patti puhkesi eilen illalla. Kuuma sisällä, olen öisin tuulettanut hyttystenkin uhalla.

Valintakokeessa meni vajaa kaksi tuntia, aikaa jäi. Pääsin kotiin ja söin uunissa lämmitetttyjä ranskalaisia perunoita, jauhelihapihvejä, kalapuikkoja ja tein loput hillopähkinälevite voikkuleivät, pikakahvia mukin, ja vihanneksia napostelin sekä loput maalaispastasalaatit ja sillee kaiken minkä satuin nähdä.

Pitäisi käydä hakemassa pari pakettia. Asokselta pari vaatekappaletta sekä hamsterille puuhaa. Ennen kaikkea en ole ehkä viikkokausiin pessyt pyykkiä, joten se!

Hain töihin pariin paikkaan mutta ei ole kuulunut mitään. Ei ehdi katsomaan kun pitää ensin katua.