ihmisoikeudet

Aplodeja minulle tästä itsetuntemuksesta jota on kertynyt

mutta siivotaan nyt ensin pientä kaksiota lattialistasta parvekkeennurkkaan kun miksipäei  Muutamassa tunnissa saa aikaan vaikka mitä kun va...

Translate

keskiviikko 30. kesäkuuta 2021

No kun nokun

 Pitäisi viedä pari postiin kirjettä. Toisessa on postimerkkejä ja toisessa pari teepussia. Tulostin on nyt tuossa kun jokin cn22 tulliselvitys piti tulostaa kuoreen teen takia. Kaipa postimerkit on vain paperia eikä niillä ole arvoa. Sitten pitäisi tyhjentää mun kakkospuhelin kun myyn sen kaverille. Hänelle tärkeintä että sillä voi kuunnella musiikkia... voisinkohan mä ladata siihen pari musiikki kappaletta, hmm... ehkä mun pitäisi jokin laturikin sille antaa varuiksi, en kyllä muista mikä tuon mukana olisi tullut.

Mulla on kipeä finni suupielessä. Tilasin viime yönä pitsan ja ranskiksia ja ne tuli joskus yhden aikaan... juttelin naapurin kanssa joka muuttanut viereiseen. Voisin joskus antaa sille sen röökin takaisin mitä pummasin.

Nyt oon syönyt vähän vaaleaa leipää meetvurstilla, juonut light colaa ja appelsiinimehua.

Ensi viikolla leffaan kaverin kanssa. Muuten varmaan nukun johonkin yhteen kahteen päivällä ja valvon aamuyöhön.

Tänään on ollut toisaalta jo melkein kylmä. Juhannusruusu lakastui heti juhannuksen jälkeen tuossa pihassa. Enpäs tiedä mitä kirjoitan. Olen pelannut muutamaa lohikäärme peliä iPhonella sekä Paavo Pesusientä. Sen verran tylsää on tämä elämä. Kesämoodi pitäisi olla kiireisempi, ei mitään supistettua toimintaa?